Νικ Κύργιος: Κατηγορείται για επίθεση στην πρώην σύντροφό του

15:54 5/7/2022 - Πηγή: iPop

Ο τενίστας Νικ Κύργιος παραπέμπεται σε δίκη στην Αυστραλία, αφού καλείται να αντιμετωπίσει την κατηγορία για επίθεση σε πρώην σύντροφό του.

Ο 27χρονος Αυστραλός, ο οποίος έφτασε στα προημιτελικά του Wimbledon τη Δευτέρα, 4/7, θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο στην Καμπέρα τον επόμενο μήνα.

O Ezra Miller κατηγορείται ξανά για παρενόχληση γυναίκας στη Γερμανία, ενώ τα θύματά του στην Ισλανδία σπάνε τη σιωπή τους

Νικ Κύργιος: Τι έγινε με τον 27χρονο τενίστα;

Η αστυνομία της Αυστραλιανής πρωτεύουσας επιβεβαίωσε την Τρίτη, 5/7, ότι ο Κύργιος έχει κληθεί να αντιμετωπίσει

την κατηγορία της επίθεσης σε πρώην κοπέλα του. Η κατηγορία σχετίζεται με ένα περιστατικό στην Καμπέρα τον περασμένο Δεκέμβριο.

«Η Αστυνομία της ACT μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο 27χρονος άνδρας έχει προγραμματιστεί να βρεθεί αντιμέτωπος με το Ειρηνοδικείο ACT στις 2 Αυγούστου σε σχέση με μια κατηγορία για επίθεση μετά από ένα περιστατικό τον Δεκέμβριο του 2021», δήλωσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με τους Canberra Times, που επικαλείται τη νομοθεσία, η μέγιστη ποινή για την κατηγορία είναι δύο χρόνια.

Bill Cosby: Κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης στην έπαυλη του Playboy

Ο δικηγόρος Jason Moffett επιβεβαίωσε ότι είχε ενημερωθεί για το θέμα και ότι ο πελάτης του γνώριζε την κατηγορία. «Η φύση της καταγγελίας είναι σοβαρή και ο κ. Κύργιος παίρνει πολύ σοβαρά τον ισχυρισμό», είπε.

«Δεδομένου ότι το θέμα βρίσκεται ενώπιον του δικαστηρίου… δεν έχει κάποιο σχόλιο σε αυτό το στάδιο, αλλά εν ευθέτω χρόνο θα εκδώσουμε ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης», πρόσθεσε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Νικ Κύργιος: Κατηγορείται για επίθεση στην πρώην σύντροφό του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νικ Κύργιος, Κατηγορείται,nik kyrgios, katigoreitai