Νέο trailer του La Casa de Papel και η αγωνία κορυφώνεται | Είσαι έτοιμος να το δεις;

15:18 25/3/2020 - Πηγή: iPop

Το νέο trailer του La Casa de Papel ήρθε για να μας αναστατώσει και να μας αυξήσει την αγωνία λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν. 

Λίγες μέρες μόνο έμειναν για τη μεγάλη επιστροφή μίας από τις πιο αγαπημένες σειρές όλων. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Το La Casa de Papel επιστρέφει στις 3 Απριλίου στο Netflix.

Λίγες μέρες έχουν μόνο μείνει κι η αγωνία αυξάνει, αφού το νέο trailer της αγαπημένης

μας σειράς La Casa de Papel ήρθε για να μας αναστατώσει λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα. Τι θα δούμε στη νέα σεζόν; Το trailer του La Casa de Papel διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό, όμως μας καθήλωσε για τα καλά. Η νέα σεζόν που σύντομα έρχεται στις οθόνες μας φαίνεται να ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Δράση, ένταση, συγκίνηση και… η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει!

Νέα επίθεση φαίνεται να ετοιμάζεται κι όλοι είναι έτοιμοι. Ο Καθηγητής έχει χάσει το μυαλό του, αφού έχασε την επιθεωρήτρια Raquel, την οποία έχουν συλλάβει. Θα μπει, όμως, και πάλι στη δράση για να σώσει την ομάδα του που βρίσκεται μέσα στη ληστεία κι έχει… απώλειες. Η Tokio βρίσκεται υπό κράτηση, ενώ η υπόλοιπη ομάδα αναλαμβάνει δράση. Φοράει τις μάσκες, πιάνει τα όπλα και η δράση ξεκινά!

Όμως, για μισό λεπτό… Τι βλέπω στην τελευταία σκηνή; Η Nairobi ανοίγει τα μάτια της! Τι θα συμβεί τελικά στον τέταρτο πολυαναμενόμενο κύκλο της σειράς;

Λίγες μέρες μόνο έμειναν και θα μάθουμε, ενώ η αγωνία κορυφώνεται! 3 Απριλίου, μην ξεχαστείς!

Είσαι έτοιμος να δεις το νέο trailer του La Casa de Papel; 

Να θυμίσουμε πως η Sierra έχει χακάρει τον λογαριασμό στο Instagram και σε ανάρτησή της ανέβασε ένα video στο οποίο καίει ένα από τα πουλιά από χαρτί που έφτιαχνε ο Καθηγητής.

View this post on Instagram

Este vídeo es exclusivamente para ti, Profesor.

Keywords
Τυχαία Θέματα