MasterChef: Απρόσμενη αποχώρηση με μπηχτές και κλάματα

11:12 25/3/2020 - Πηγή: iPop

Αποχώρηση στο διαγωνισμό μαγειρικής είχαμε την Τρίτη 24 Μαρτίου. Ποιοι βρέθηκαν υποψήφιοι και ποιος αποχώρησε από το MasterChef; Ποιες οι αντιδράσεις των υπόλοιπων παικτών; 

Μετά και τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας, σύσσωμη η κόκκινη ομάδα βρέθηκε στη διαδικασία ψηφοφορίας. Η ανάδειξη άλλων δύο εκ των τριών υποψηφίων προς αποχώρηση ήταν θέμα χρόνου. Ο Δημοσθένης και ο Σταύρος ήταν αυτοί που ακολούθησαν τον Ηρακλή στον “τάκο”, παίκτη τον οποίο είχε στείλει ο Διονύσης με το πλεονέκτημα του αρχηγού να στείλει

κάποιον συμπαίκτη του στη δοκιμασία αποχώρησης. Ποιος αποχώρησε από το MasterChef τελικά;

Η δοκιμασία αποχώρησης

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση ήρθαν αντιμέτωπη με το πιάτο του chef Παύλου Κυριάκη. Ένα φιλέτο μοσχάρι με μπαχαρικά και πετιμέζι. Μια πανδαισία χρωμάτων, στην οποία οι παίκτες έπρεπε να δώσουν τεράστια προσοχή στις λεπτομέρειες.

Αφού δοκίμασαν το πιάτο, οι τρεις μάγειρες ξεκίνησαν τις παρασκευές τους, καθώς τα 75 λεπτά για την εκτέλεση του πιάτου ήταν οριακά, γεγονός που παραδέχθηκαν οι κριτές αργότερα. Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας και οι τρεις υποψήφιοι ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι, με εξαίρεση μια άτυχη στιγμή του Δημοσθένη που στην προσπάθεια του να κόψει τα καρότα… “έκοψε” το δάχτυλο αποκτώντας βαθιά πληγή.

Η δοκιμή των κριτών και η αποχώρηση από το MasterChef

Το τέλος της δοκιμασίας βρήκε τρία πανομοιότυπα πιάτα στο τραπέζι των κριτών. Όλες οι προσπάθειες ήταν πολύ καλές και όπως ήταν λογικό όλα θα κρίνονταν στις λεπτομέρειες. Κι έτσι έγινε!

Οι βαθμολογίες κυμάνθηκαν αρκετά κοντά με τον Ηρακλή να αποσπά την υψηλότερη, με 34 βαθμούς. Ακολούθησε ο Σταύρος με 30 και τελευταίος ο Δημοσθένης με 28 βαθμούς. Ο Δήμος έκανε ένα κραυγαλέο λάθος, καθώς μπέρδεψε τα μπαχαρικά (τζίντζερ και κάρδαμο) και τα έβαλε σε λάθος πουρέ. Το λάθος αυτό του κόστισε με αποτέλεσμα να αποχωρεί από το διαγωνισμό μαγειρικής.

Αντιδράσεις για την αποχώρηση από το Masterchef

Η είδηση της αποχώρησης του Δημοσθένη από το MasterChef, δεν άρεσε καθόλου στους Σταυρή και Τζον. Μετά την είσοδο του Ηρακλή στο σπίτι, η είσοδος του Σταύρου δεν πανηγυρίστηκε. Ο τελευταίος, μάλιστα, κράτησε χαμηλούς τους τόνους. Ήταν εμφανώς στεναχωρημένος, όπως οι Τζον και Σταυρής.

Ωστόσο, πάνω στη στεναχώρια δεν δίστασε να πετάξει τις μπηχτές του στους άλλους συμπαίκτες του και πιο συγκεκριμένα στο Γιώργο. Εμμέσως πλην σαφώς τον κατηγόρησε για την αποχώρηση του Δημοσθένη, καθώς ο Γιώργος πήρε την πρωτοβουλία να βοηθήσει τον Δημοσθένη. Στις κατηγορίες αυτές δεν μπόρεσε να φέρει αντίλογο ο Γιώργος, μιας και ο Σταύρος αποσύρθηκε στο δωμάτιο της “τετράδας”, όπου κλείστηκε και παρηγόρησε τους Τζον και Σταυρή για την αποχώρηση του Δημοσθένη.

Το γεγονός περί κατηγοριών δεν έμεινε ασχολίαστο. Ο Διονύσης από τη μεριά του θεώρησε “φάουλ” την κίνηση του Σταύρου, θεωρώντας πως επρόκειτο για μια κίνηση που έγινε πάνω στην απογοήτευση του. Τόνισε δε πως, εάν ο Δημοσθένης ενοχλούνταν από το Γιώργο θα μπορούσε να γυρίσει να του πει να σταματήσει.

Το trailer της Τετάρτης 25 Μαρτίου

Στο σημερινό επεισόδιο, 25 Μαρτίου, θα παρακολουθήσουμε ένα παιχνιδιάρικο mystery box αλλά και το τεστ δημιουργικότητας από το οποίο θα αναδειχθεί ο αρχηγός της επόμενης δοκιμασίας, όπως και οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση. Αξιοσημείωτο γεγονός μοιάζει η ένταση στο τέλος του τρέιλερ, στην οποία πρωταγωνιστής είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Διάβασε ακόμα:

Στον αέρα το MasterChef λόγω κορονοϊού | Ενδεχόμενο διακοπής

Photo: Instagram/ masterchefgr

Το άρθρο MasterChef: Απρόσμενη αποχώρηση με μπηχτές και κλάματα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα