Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/3/2020)

09:00 25/3/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/3/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/3/2020):Κριός

Είστε αρκετά εκνευρισμένοι και γίνεστε λίγο απλησίαστοι ή τουλάχιστον η συμπεριφορά σας αυτή, θα λειτουργεί «απωθητικά». Να είστε πιο διαλλακτικοί. Η απότομη συμπεριφορά κάποιου

ανθρώπου από την δουλειά, φαίνεται να σας βγάζει από τα ρούχα σας. Μην δώσετε συνέχεια. Οικονομικά υπάρχει ένα περίεργο «ξέσπασμα».

Ταύρος

Μην πτοείστε με την αλλαγή της κατάστασης. Αν μείνετε ψύχραιμοι και χειριστείτε ήπια την κατάσταση, θα ανταμειφτείτε πολύ άμεσα, από την «γενναιοδωρία»του Δία. Φιλικά πρόσωπα θα είναι κοντά σας σε επαγγελματικές επιλογές και προσδιορισμό. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να συνεργαστείτε στενά. Οικονομικά, προστατέψτε την τσέπη σας από λάθος χειρισμούς.

Δίδυμοι

Δεν σηκώνετε «μύγα»στο σπαθί σας αυτό το διάστημα. Ίσως βέβαια, να πάρετε μια σχετική ικανοποίηση, από την στιγμή που συνειδητοποιείτε πως «εισακούγεστε», αλλά μην το παρακάνετε. Σε άμεση προτεραιότητα μπαίνουν τα επαγγελματικά σας. Είστε αποφασισμένοι να ξεπεράσετε τον εαυτό σας στη δουλειά, για την προκοπή σας. Οικονομικά ανοίγονται δρόμοι.

Καρκίνος

Μπαίνετε στο «τρυπάκι»της ανανέωσης μιας σχέσης, μόνο που θα γίνει με γνώμονα την ευθύνη και την σοβαρότητα. Παρ’ όλα αυτά οι εξελίξεις βαδίζουν υπέρ σας. Βιασύνη και ταχύτητα που μπορεί να προκαλέσει ατύχημα ή τσακωμό. Δώστε τόπο στην ηρεμία και την οργάνωση, όπως μόνο εσείς ξέρετε. Οικονομικές απώλειες.

Λέων

Επικρατεί «κινητικότητα», αλλά αυτό που θα κερδίσει τα πρωτεία, είναι το πρόσωπο που με σοβαρότητα και εμπιστοσύνη, θα σταθεί δίπλα σας για αρκετό καιρό. Τα γεγονότα έχουν γρήγορο και ανατρεπτικό χαρακτήρα. Με τους κατάλληλους ελιγμούς θα μπορέσετε να γυρίσετε τα πάντα υπέρ σας. Οικονομική δράση και αποπληρωμή υποχρεώσεων.

Παρθένος

Με την εντιμότητα θα κερδίσετε έδαφος. Με την «παραπλάνηση»και τον εγωισμό, θα χάσετε τα πάντα. Ρισκάρετε και αποφασίστε τι θέλετε να έχετε. Τα μάτια σας δεκατέσσερα σε προτάσεις και υποσχέσεις. Το τοπίο είναι ακόμα θολό. Οι επιτήδειοι θα προσπαθήσουν να σας μπλέξουν. Έξοδα για αναγκαστική μετακίνηση.

Ζυγός

Συναισθηματικά νοιώθετε μια μικρή απογοήτευση, αλλά αυτό είναι η αφορμή να ελιχθείτε δυναμικά και να διεκδικήσετε ότι σας ανήκει ή επιθυμείτε πάρα πολύ. Γίνεστε αρκετά επιθετικοί και απαιτητικοί, κι αυτό θα προκαλέσει δυσάρεστες εντυπώσεις. Δεν αποκλείονται μάλιστα και φασαρίες. Οικονομικά σας περιμένει καλοτυχία, αλλά αργότερα.

Σκορπιός

Λεκτικές αντιπαραθέσεις και ίσως υβριστικές ατάκες, δεν προσθέτουν γοητεία. Βέβαια έχετε κι εσείς τα δίκια σας, αφού οι πρωτοβουλίες είναι των άλλων. Μην δώσετε συνέχεια.Ύστερα από την «μπόρα»η γαλήνη και η δυνατή προοπτική μιας καλής εξέλιξης. Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας και θα αποζημιωθείτε. Οικονομικά είστε δύσκολα, όχι για πολύ.

Τοξότης

Θα γίνετε κομματάκι απαιτητικοί και αυτό είναι αποτέλεσμα των περασμένων καθυστερήσεων. Προσέξτε όμως με την φόρα που θα πάρετε, να μην «θρηνήσουμε θύματα». «Ανασκουμπωθείτε»ξανά, γιατί οι ταχύτητες είναι απίστευτα γρήγορες και θα πρέπει να προλάβετε τα πάντα. Στα οικονομικά επικρατεί μια ανασφάλεια, η οποία όμως δεν έχει ισχύ.

Αιγόκερως

Η αίσθηση που λαμβάνετε τώρα, είναι μάλλον ανησυχία και λειτουργείτε σαν να περιμένετε κατά κάποιο τρόπο, να γίνει κάτι περίεργο. Κρυφοί εχθροί, μυστικές σχέσεις, παρασκήνιο. Αποφύγετε τις φωνές και την κακία, όταν απευθύνεστε σε άτομα που δουλεύετε μαζί. Δεν συμφέρει με τίποτα να δώσετε κακές εντυπώσεις. Στα οικονομικά σας μπαίνουν νέα «σταθμά».

Υδροχόος

Η σοβαρή σας φύση και κρίση, απαιτεί μια σχέση με σωστή υποδομή. Αυτό είναι το δικό σας ζητούμενο από μια γνωριμία ή τον δεσμό σας. Καλή εξέλιξη. Ανοίγονται νέες προοπτικές, που ναι μεν θα έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας, όμως θα σας δώσουν και ιδιαίτερη ικανοποίηση. Στα οικονομικά σας παίζει μια σοβαρή σύγκρουση.

Ιχθείς

Μετά από ένα διάστημα ασάφειας, ευελπιστείτε να μπουν τα πράγματα σε κάποια ροή. Σίγουρα θα υπάρχει κινητικότητα, αλλά ίσως να μην είναι τόσο αρεστά τα αποτελέσματα.Κάποια ξεκινήματα θα γίνουν με φασαρία ή διαφωνίες. Μην δώσετε συνέχεια-όσο μπορείτε-για να κερδίσετε την εύνοια των προϊσταμένων σας. Οικονομικά θα ωφεληθείτε.

Δες ακόμα:

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/3/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα