Νέες επιλογές για σένα που λιώνεις στο Netflix

13:41 3/8/2020 - Πηγή: iPop

Για σένα που λιώνεις στο Netflix κάθε βράδυ, αυξάνονται οι επιλογές σου. Νέες επιλογές στην ταχύτητα αναπαραγωγής στο Netflix για να μπορείς να δεις ό,τι θέλεις με τους ρυθμούς που το θέλεις.

Η εταιρεία είχε ανακοινώσει το λανσάρισμα εδώ και καιρό, όμως, μεσολάβησε αρκετό διάστημα που δεν το είδαμε. Τώρα, το Netflix

προσθέτει επιλογές επιτάχυνσης/επιβράδυνσης της αναπαραγωγής του περιεχομένου του.

Οι νέες επιλογές στην ταχύτητα αναπαραγωγής στο Netflix

Όπως μαθαίνουμε, πολύ σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα για 0.5x, 0.75x, 1.25x και 1.5x σε όλα τα προγράμματα!

Οι νέες επιλογές δεν ενσωματώθηκαν νωρίτερα, καθώς το Netflix ήθελε να διασφαλίσει πως όλες οι ταχύτητες θα λειτουργούν κανονικά, χωρίς να προκαλούν διακοπές και προβλήματα στους χρήστες.

Αυτό ήταν ένα μεγάλο challenge ειδικά όσον αφορά για την προσαρμογή του ήχου στην ταχύτητα που επιλέγει ο κάθε χρήστης. Γι’ αυτό έπρεπε να γίνουν όλες οι απαραίτητες δοκιμές πριν να γίνει κάτι τέτοιο διαθέσιμο στο ευρύ κοινό.

Κι αν αναρωτιέσαι πού μπορεί να σου χρησιμεύσουν αυτές οι νέες επιλογές, η απάντηση είναι απλή: Για σένα που δεν έχεις κάποιο πρόβλημα όρασης ή ακοής, μπορεί να σου είναι και “άχρηστο” το νέο χαρακτηριστικό, όμως, για άλλους συνανθρώπους μας είναι πολύ χρήσιμο.

Μάλιστα, η εταιρεία είχε δεχθεί διάφορα σχετικά σχόλια από χρήστες σε ολο τον κόσμο, καθώς και από τις ενώσεις τυφλών και κωφών στις ΗΠΑ.

Μπράβο στο Netflix για τη νέα προσθήκη!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Αν ήθελες να κάνεις διακοπές, θα αλλάξεις γνώμη όταν δεις όσα έρχονται στο Netflix τον Αύγουστο

Photo: Picjumbo

Το άρθρο Νέες επιλογές για σένα που λιώνεις στο Netflix εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα