Νέα εποχή για το παλάτι; Η Kate Middleton πήρε τη θέση της Βασίλισσας σε επίσημη εκδήλωση κι όλοι αναρωτιόμαστε τι μπορεί να σημαίνει αυτό!

12:43 15/11/2021 - Πηγή: iPop

Η Δούκισσα του Cambridge ένωσε τις δυνάμεις της με την Κόμισσα του Wessex και τη Δούκισσα της Κορνουάλης στο μπαλκόνι του Υπουργείου Εξωτερικών και Κοινοπολιτείας. Πήρε, λοιπόν, τη θέση της Βασίλισσας και όλοι αναρωτιόμαστε αν αυτή η κίνηση σημαίνει κάτι για το παλάτι!

Μέλη

της βασιλικής οικογένειας, πολιτικοί, βετεράνοι και οι οικογένειές τους συγκεντρώθηκαν στο Whitehall την Κυριακή, 14 Νοεμβρίου, σε μία εκδήλωση υπερ της μνήμης των νεκρών που θυσίασαν τη ζωή τους στον πόλεμο για τη Μ. Βρετανία.

Η Kate Middleton πήρε τη θέση της Βασίλισσας και οι συζητήσεις για την υγεία της γίνονται πιο έντονες

Οι τρεις γυναίκες εμφανίστηκαν στο μπαλκόνι του γραφείου Εξωτερικών και Κοινοπολιτείας και η Kate Middleton, εντυπωσιακή όπως πάντα, επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο παλτό Alexandra McQueen σε συνδυασμό με σκουλαρίκια από μαργαριτάρια.

Το παλτό ήταν στολισμένο με πολλές κόκκινες παπαρούνες και τα μαλλιά της καλύπτονταν από ένα ένα μαύρο καπέλο.

Οι γυναίκες παρακολουθούσαν από το μπαλκόνι καθώς ο πρίγκιπας Κάρολος κατέθεσε στεφάνι στο Κενοτάφιο στη μνήμη των πεσόντων στρατιωτών της Βρετανίας.

POOL/AFP via Getty Images

Η εκδήλωση έπρεπε να σηματοδοτήσει την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Βασίλισσας, αφού οι γιατροί της συνέστησαν να ξεκουραστεί μετά από μια διανυκτέρευση στο νοσοκομείο τον περασμένο μήνα.

Νωρίτερα την Κυριακή, τα Ανάκτορα του Buckigham ανακοίνωσαν ότι η μονάρχης δεν θα παρευρεθεί στην εκδήλωση επειδή υπέστη διάστρεμμα στην πλάτη της.

Μια παραμυθένια αγάπη: Πρίγκιπας William και Kate Middleton γιορτάζουν 10 χρόνια γάμου μέσα από αξιολάτρευτες φωτογραφίες

Το παλάτι είπε ότι είχε πάρει την απόφαση με «μεγάλη λύπη».

«Η Μεγαλειότητά της είναι απογοητευμένη που θα χάσει την συγκεκριμένη υπηρεσία», ανέφερε μια δήλωση. «Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, θα κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους της Αυτού Μεγαλειότητας από τον Πρίγκιπα της Ουαλίας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Την Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου, ο πρίγκιπας Κάρολος διαβεβαίωσε το κοινό στο Μπρίξτον του Λονδίνου ότι η μητέρα του είναι καλά στην υγεία της.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Βασίλισσα πέρασε μια νύχτα στο νοσοκομείο τον Οκτώβριο για να υποβληθεί σε «προκαταρκτικούς ελέγχους», ανέφεραν τότε τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Μετά την επίσκεψη, ακύρωσε μια σειρά από προγραμματισμένες εμφανίσεις της, όπως στο Cop26 και μια επίσκεψη στη Βόρεια Ιρλανδία.

Εξακολουθεί να εκτελεί κάποια ελαφριά καθήκοντα και πρόσφατα επέστρεψε στο Κάστρο του Windsor μετά από μια παραμονή του Σαββατοκύριακου στο Sandringham.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Νέα εποχή για το παλάτι; Η Kate Middleton πήρε τη θέση της Βασίλισσας σε επίσημη εκδήλωση κι όλοι αναρωτιόμαστε τι μπορεί να σημαίνει αυτό! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα