To YouTube κρύβει τον αριθμό των “Δεν μου αρέσει” σε όλους τους χρήστες

16:16 14/11/2021 - Πηγή: iPop

Το YouTube ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των κλικ “δεν μου αρέσει” σε βίντεο δεν θα είναι πλέον ορατός στο κοινό για να προστατεύσει τους δημιουργούς από την παρενόχληση και τις στοχευμένες επιθέσεις. Ο δημόσιος αριθμός των “μου αρέσει” ή “δεν μου αρέσει” που συγκεντρώνουν οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται τακτικά από τους επικριτές ως επιβλαβής για την ευημερία των χρηστών και της πλατφόρμας.

«Add Yours»: Η νέα

λειτουργία του Instagram που έχει στόχο να γνωρίσεις τους followers σου

To YouTube κρύβει τον αριθμό των “Δεν μου αρέσει”

Τόσο το Facebook όσο και το Instagram έχουν επιτρέψει στους χρήστες να αφαιρέσουν την λειτουργία μέτρησης όποτε αυτοί θέλουν. Οι χρήστες στην πλατφόρμα του YouTube που ανήκει στην Google θα εξακολουθούν να μπορούν να κάνουν κλικ στο κουμπί “δεν μου αρέσει” κάτω από ένα βίντεο, αλλά δεν θα βλέπουν πλέον τον αριθμό των αρνητικών κριτικών.

“Για να διασφαλίσουμε ότι το YouTube προωθεί αλληλεπιδράσεις με σεβασμό μεταξύ θεατών και δημιουργών… πειραματιστήκαμε με το κουμπί “δεν μου αρέσει” για να δούμε εάν οι αλλαγές θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην καλύτερη προστασία των δημιουργών μας από την παρενόχληση και στη μείωση των επιθέσεων.

“Τα δεδομένα του πειράματός μας έδειξαν μείωση της επιθετικής συμπεριφοράς.” Ωστόσο, οι ίδιοι οι δημιουργοί περιεχομένου και αστέρες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που προσελκύουν πλήθη στο Διαδίκτυο, θα μπορούν να δουν τον αριθμό των εικονιδίων με τους αντίχειρες προς τα κάτω που προκαλούν τα βίντεό τους. Το YouTube είπε ότι μικρότερης κλίμακας ή νέοι δημιουργοί ανέφεραν ότι στοχοποιήθηκαν άδικα σε επιθέσεις, όπου οι άνθρωποι προσπαθούσαν να αυξήσουν τον αριθμό των δεν μου αρέσει στα βίντεο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο To YouTube κρύβει τον αριθμό των “Δεν μου αρέσει” σε όλους τους χρήστες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα