Ναταλία Δραγούμη: Οι ερωτικές σκηνές που είχαν ενοχλήσει την κόρη της (Video)

10:26 19/6/2020 - Πηγή: iPop

Το βράδυ της Πέμπτης ήταν καλεσμένη η γνωστή ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή του “The 2Night Show”. 

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου μεταξύ άλλων για τα παιδικά της χρόνια, τα όνειρα που έκανε μικρή αλλά και το “βαρύ” όνομα που κουβαλά. Όμως, δεν στάθηκε μόνο σ’ αυτά. Αναφέρθηκε φυσικά και στα παιδιά της, αναφέροντας με κάθε ειλικρίνεια τι ήταν αυτό που ενόχλησε την κόρη της σε μικρή ηλικία.

Η Ναταλία Δραγούμη παντρεύτηκε με τον σύντροφό της, όταν ήταν στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, δέκα μέρες πριν γεννήσει. Με τον σύζυγό της Έντι είναι μαζί 20 χρόνια συνολικά, όπως είπε η ίδια, κι έχουν δύο παιδιά, την Κλειώ που είναι 17 ετών και τον Φίλιππο που είναι 15.

Μιλώντας για τα παιδιά και με αφορμή μία ερώτηση του παρουσιαστή, η ηθοποιός αποκάλυψε πως η κόρη της σε μικρή ηλικία είχε ενοχληθεί από γυμνές φωτογραφίες της μητέρας της που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο.

Ήταν πολύ μικρή η κόρη μου. Μου είχε πει ότι δεν θέλω να γίνω ηθοποιός “γιατί εγώ θέλω να είμαι πιο πολύ με τα παιδιά μου” και γιατί “δεν θέλω γκουγκλάρω το όνομά μου και να με βλέπω γυμνή”. Ήταν πολύ σκληρά αυτά. Κοίταξα να δω μήπως υπάρχει τρόπος να μη βγαίνουν αυτές οι φωτογραφίες. Ήταν της δουλειάς. Είναι σχεδόν υποκλοπή γιατί πολύ συχνά υπάρχει μία ερωτική σκηνή και την απομονώνουν κάποιοι. Είχε γίνει και δίκη και έχουμε κερδίσει πολλοί ηθοποιοί μαζί με τον “Διόνυσο”, που είναι για τα δικαιώματα των ηθοποιών. Γιατί κάποιος παλαιότερα έβαζε πληρωμή για να βλέπει ο κόσμος ηθοποιούς γυμνούς. Τότε πλήρωνες. Ξεκινούσαν οι δικές μας σκηνές τηλεοπτικές ή κινηματογραφικές και μετά πήγαινε σε σκληρό πορνό άλλων 

Η όμορφη ηθοποιός συμπλήρωσε, λέγοντας πως τότε ήταν πολύ μικρή η κόρη της και της εξήγησε την κατάσταση και τώρα πια δεν έχει πρόβλημα.

Δες όλα όσα είπε η Ναταλία Δραγούμη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Δες ακόμα:

Όσα είπε η Ναταλία Δραγούμη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε όταν ήταν 12 ετών

Το άρθρο Ναταλία Δραγούμη: Οι ερωτικές σκηνές που είχαν ενοχλήσει την κόρη της (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
η ναταλια δραγουμη σε ερωτικη σκηνη
Τυχαία Θέματα