Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/6/2020)

08:01 19/6/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/6/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (19/6/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (19/6/2020), οικονομικές εκκρεμότητες,

οφειλές σε δάνεια ή συμφωνίες που δεν εξελίχθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα, καλό θα ήταν να επανεξεταστούν από μέρους σας, στο να καταλάβετε εάν υπάρχει η προοπτική να λυθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα ή να αναπροσαρμοστούν οι όροι τους. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του πλέον, γιατί έτσι, είναι σα να βάζετε το μέλλον σε ενέχυρο. Προσπαθήστε να μην ανοίγετε “τρύπες” στον προϋπολογισμό σας, που δε θα μπορέσετε μετά να τις καλύψετε.

Ταύρος

Ένα πρόσωπο που έχετε να δείτε καιρό και που μεταξύ σας οι σχέσεις σας είχαν διαταραχθεί για ένα λόγο που τώρα έχει παρέλθει εκ των συνθηκών, έρχεται εκ νέου στη ζωή σας με την πρόθεση να σας δώσει κάποιες διαφωτιστικές εξηγήσεις, για ορισμένα πράγματα που συνέβαιναν τότε και τα αγνοούσατε. Την αλήθεια πρέπει να την μαθαίνει κανείς, ακόμα και αν είναι χρονικά αργά, γιατί η άγνοια μας κάνει πολλές φορές να επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη. Σκεφτείτε το αυτό και επανεξετάστε σχέσεις που χαλάσατε.

Δίδυμοι

Πιθανόν στο εργασιακό σας περιβάλλον να σας βλέπουν με ανταγωνιστικό μάτι την περίοδο αυτή και να δεχτείτε σήμερα την επιθετική συμπεριφορά κάποιου ανθρώπου που εξ ανάγκης συνεργάζεστε μαζί του. Πριν αντιδράσετε και σας κοστίσει,  δώστε τόπο στην οργή και προχωρήστε στα καθήκοντά σας. Να ξέρετε πως ο εγωισμός και η εκφορά του λόγου με ένταση, δε θα σας βοηθήσει να υποστηρίξετε τις θέσεις σας, ούτε τελικά θα αξίζει να απαντήσετε σε αγενείς ανθρώπους.

Καρκίνος

Αποφύγετε να πάρετε τις ημέρες αυτές, κάποιες αποφάσεις που θα σας δεσμεύσουν στο μέλλον. Ακόμα και αν κάποιοι συνεργάτες σας, περιμένουν από σας μία απάντηση για να ξεκινήσετε από μαζί μία καινούργια προσπάθεια, μην υπογράψετε και μην συμφωνήσετε τίποτα. Η ισχύ των όσων εμπεριέχουν τον όρο δέσμευση, δεν θα ανταποκρίνεται στα δικά σας συμφέροντα. Αποφύγετε να δεσμευτείτε για οτιδήποτε ενυπόγραφα, κερδίστε χρόνο και δείτε σαν ευκαιρία να αποκτήσετε μία καινούργια γνώση.

Λέων

Συνήθως με ότι και αν ασχοληθείτε, λειτουργείτε συγκεντρωτικά προκειμένου να τελειώσει μία δουλειά ή μία υποχρέωση χωρίς λάθη. Έτσι αφήνετε χώρο και χρόνο σε ανθρώπους που κανονικά θα έπρεπε να σας βοηθήσουν, να εκφράσουν τα συμπλεγματικά τους αισθήματα απέναντί σας, ανταγωνιστικά. Ναι, δύσκολα θα φτάσουν το επίπεδό σας όμως πολύ εύκολα θα δημιουργήσουν ένα παρασκήνιο εις βάρος σας. Αυτό το βλέπετε καλό;

Παρθένος

Μία ματαίωση ενός στόχου που είχατε βάλει ή σκοπού, μπορεί προς στιγμήν να σας κάνει να αισθανθείτε και λίγο απογοητευμένοι, αφού προσπαθήσατε για καιρό, ώστε να δείτε αν κάποια πράγματα διορθώνονται, ή έχουν τη δυνατότητα να δρομολογηθούν. Για ότι κι αν έρθει από τώρα και στο εξής, χρειάζεται να έχετε και ένα δεύτερο σχέδιο προς εφαρμογή, εάν καταλάβετε ότι με το πρώτο δε βγαίνει. Μην εγκαταλείπετε τις προσπάθειές σας.

Ζυγός

Με μία τάση φυγής να σας προτρέπει να τα παρατήσετε όλα και να φύγετε, θα είστε σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της ημέρας.  Από το εργασιακό σας περιβάλλον που επικρατεί ασυνεννοησία και ρίχνουν τα βάρη επάνω σας, μέχρι και κάποιες πολύ στενές σας σχέσεις που έχουν την περίοδο αυτή διαταραχθεί. Εάν πιεστείτε ή καταπιεστείτε, δεν χρειάζεται λεκτικά και με ένταση να ψάξετε για να βρείτε το δίκιο σας. Αντιμετωπίζετε τέτοιο ανταγωνισμό από τους άλλους, που μάλλον θα το χάσετε.

Σκορπιός

Επανέρχονται άνθρωποι από το παρελθόν, που υπήρξαν σημαντικές παρουσίες για εσάς ή έπαιξαν ένα ρόλο που στιγμάτισε μία περίοδο της ζωής σας. Τώρα θα μπορέσετε να καταλάβετε, ποιοι ήταν οι λόγοι που ορισμένες διαπροσωπικές σας σχέσεις διακόπηκαν, θα αναθεωρήσετε τους τρόπους που τις αντιμετωπίσατε και την στάση που κρατήσατε. Μία τυχαία συνάντηση ένα τηλεφώνημα ή σε μία φιλική επαφή, θα σας λυθούν πολλές αναπάντητες πορείες ετών, ίσως και απωθημένων.

Τοξότης

Μην προσπαθήσετε να βρείτε σήμερα το δίκιο σας, ειδικά στο εργασιακό σας περιβάλλον, ή στους χώρους που δραστηριοποιείστε. Θα υπάρξει ούτως ή άλλως μία τάση ασυνεννοησίας παντού. Εάν τώρα ζητήσετε πράγματα που πιστεύετε ότι σας τα χρωστούν ή ότι τα δικαιούστε, ο τρόπος που θα μιλάτε με το συνομιλητή σας πιθανόν να τον εκνευρίσει, αφού θα του μεταδώσετε τον εκνευρισμό σας. Ότι σημαντικό χρειάζεται να γίνει ας γίνει διπλωματικά.

Αιγόκερως

Ένας άνθρωπος που είχατε συνεργαστεί από παλιά, πιθανόν τις ημέρες αυτές, να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας προτείνει το ενδεχόμενο μίας νέας συνεργασίας. Σε μια άλλη περίπτωση, δεν αποκλείεται να κάνετε μία συνάντηση με ένα φίλο σας που είχατε καιρό να δείτε ή να μάθετε νέα του. Ευχάριστες συναντήσεις συντροφιές και κουβέντες χαλαρές θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Ειδήσεις μηνύματα τηλεφωνήματα, θα σας βγάλουν από την εξωστρέφεια αλλά και την ησυχία σας.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (19/6/2020), καθολικές αλλαγές σε επίπεδο καθημερινότητας προβλέπονται από τώρα και στο εξής. Ήδη θα έχετε πάρει το μήνυμα, ότι στο εργασιακό σας περιβάλλον συμβαίνουν πολλές ανακατατάξεις την εποχή αυτή, που σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε και ανασφάλεια. Γνωστοί ή φίλοι, αλλάζουν επίσης τη συμπεριφορά τους απέναντί σας κι αναρωτιέστε τους λόγους, ή δικοί σας άνθρωποι βλέπετε ή θα δείτε να απομακρύνονται. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις μεταβάλλονται.

Ιχθείς

Εάν η καθημερινότητα σας φορτίζει και σας κάνει να αισθάνεστε νευρικοί, προσπαθήστε να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν, με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα. Εάν πάλι θέλετε την ησυχία σας, πιθανόν την εποχή αυτή, να είναι καλή ευκαιρία στο να ασχοληθείτε με ένα χόμπι σας, ή κάτι πιο καλλιτεχνικό, που ούτως ή άλλως υπάρχει στη φύση σας.  Η ψυχή σας ζητάει να δραπετεύσει από μια καταπιεστική πραγματικότητα. Επικαλεστείτε λοιπόν το δημιουργικό σας πνεύμα και θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/6/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα