Μουσικό παραμύθι για πολύ καλό σκοπό

17:31 21/5/2014 - Πηγή: iPop

50 παιδικές φωνές σου χαϊδεύουν τα αυτιά και οργανώνουν δύο μοναδικές παραστάσεις στις οποίες δημιουργούν ένα μουσικό παραμύθι για πολύ καλό σκοπό! Ο λόγος για τα παιδιά της χορωδίας Rosarte, που κέρδισε το πρώτο και μοναδικό χρυσό μετάλλιο της χώρας μας από την 5η χορωδιακή Ολυμπιάδα (Graz 2008)! Φέτος, τα παιδιά της Rosarte προσπαθούν να λάβουν ξανά μέρος στην Ολυμπιάδα αλλά… λεφτά δεν υπάρχουν! Για τον λόγω αυτό, οργανώνουν δύο παραστάσεις με στόχο να απολαύσεις το αποτέλεσμα και να τους βοηθήσεις να συμπληρώσουν το ποσό που χρειάζονται!

Μην κάθεσαι, λοιπόν, σημείωσε

στην ατζέντα σου πως 30 Μαΐου ή/και 1 Ιουνίου έχεις κανονίσει έξοδο!

Για την ιστορία:

Η παιδική-νεανική χορωδία Rosarte αποτελείται από 250 παιδιά με μεγάλη χορωδιακή πείρα, αφοσιωμένα στην επίτευξη σπουδαίων καλλιτεχνικών στόχων. Στο ενεργητικό της συγκαταλέγονται εκατοντάδες συναυλίες-παραστάσεις. Έχει συνεργαστεί με την Εθνική Λυρική Σκηνή με το Φεστιβάλ Αθηνών και με όλες τις συμφωνικές ορχήστρες κι επαγγελματικές χορωδίες της χώρας, αποκομίζοντας λαμπρές κριτικές, τόσο για την φωνητική της αρτιότητα όσο και για το ήθος και τον «επαγγελματισμό» των παιδιών της.

Για ποιον σκοπό γίνονται οι παραστάσεις;

Φέτος, η χορωδιακή Ολυμπιάδα, θα διεξαχθεί στη Ρίγα της Λετονίας (World Choir Games Latvia-Riga 2014) από τις 9 έως τις 19 Ιουλίου. Οι μικροί χορωδοί (50 επίλεκτα παιδιά) ετοιμάζονται πυρετωδώς, υπό την καθοδήγηση και την διδασκαλία της μαέστρου κας Ρόζη Μαστροσάββα, κάνοντας πολύωρες πρόβες ακόμα και τα Σαββατοκύριακα, προσπαθώντας, για μια δεύτερη μεγάλη διάκριση η οποία θα προβάλει την χώρα και τον πολιτισμό μας.

Για τον σκοπό αυτό οι άνθρωποι της Rosarte έχουν βάλει το project τους και στο indiegogo. Αν δεν μπορείς να παραβρεθείς, στις δύo παραστάσεις μπες και κάνε εκεί την δωρεά σου! (Δεν ξέρεις τι είναι το indiegogo; Και η Χριστίνα τι σου έχει μάθει; )

Info:

Παρασκευή 30/5
Εκπαιδευτήρια Μαλλιάρα
Ώρα: 18.30

Σάββατο 1/6
Μουσείο Μπενάκη
Ώρα: 20.00

The post Μουσικό παραμύθι για πολύ καλό σκοπό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα