Η Άνδρος συναντά την Clare Woods στην γκαλερί Καμχή

14:30 21/5/2014 - Πηγή: iPop

Στο ίδιο σημείο συνυπάρχουν η Clare Woods και το concept store WΑΙΚΙΚΙ Andros για λίγες μέρες. Η αίθουσα τέχνης Ρεβέκκα Καμχή φιλοξενεί τη δεύτερη ατομική έκθεση της Clare Woods με τίτλο «Λευκές Οπές».

Αφαιρετικά τοπία οικεία και ελκυστικά αλλά έρημα και «στοιχειωμένα»… Η Clare Woods ανήκει στη γενιά Νέων Βρετανών Καλλιτεχνών, από την οποία προέκυψε και ο Damien Hirst.

Ενδιαφέρεται περισσότερο

για την γλυπτικότητα των έργων της, ίσως λόγω των αρχικών σπουδών της πάνω στη γλυπτική, την οποία φαίνεται να επαναφέρει έντονα στη ζωγραφική της.

Τα έργα της βασίζονται σε φωτογραφίες που είτε έχει τραβήξει η ίδια στην εξοχή είτε έχει επιλέξει από βιβλία.

Τρίτη-Σάββατο: 12:00-18:00

Έως 20 Ιουνίου 2014

Άρωμα Άνδρου στην Αθήνα

Η γκαλερί Ρεβέκκα Καμχή φιλοξενεί το WΑΙΚΙΚΙ Andros με προτάσεις για ένα καλοκαίρι γεμάτο χρώμα. Είναι ένα summer – concept store με κομμάτια σχεδιασμένα αποκλειστικά για το WΑΙΚΙΚΙ Andros.

Δροσερά κι ανάλαφρα ρούχα για το νησί και την παραλία, κοσμήματα από γνωστούς έλληνες και ξένους σχεδιαστές, τσάντες, μαγιώ, παρεό και εσάρπες, καπέλα, σανδάλια και εσπαντρίγιες από τη Γαλλία, όλα από φυσικά υλικά και φτιαγμένα στο χέρι, είδη περιποίησης σώματος και αρωματικά χώρου με αιθέρια έλαια, είδη για το σπίτι όπως χειροποίητες πορσελάνες, πετσέτες, ριχτάρια και μαξιλάρια, παιδικά ρούχα από ευρωπαίες σχεδιάστριες και fair trade δημιουργίες για παιδιά από τη Λατινική Αμερική, προσκλητήρια και ευχετήριες κάρτες από χειροποίητο γιαπωνέζικο χαρτί, εκδόσεις και φωτογραφικά λευκώματα…

Έως τις 31 Μαΐου

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Παρασκευή 12:00 – 9:00

Σάββατο 12:00 – 6:00

Λεωνίδου 9, Μεταξουργείο

The post Η Άνδρος συναντά την Clare Woods στην γκαλερί Καμχή appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα