Μόνο για άντρες: Έχεις προβλήματα στον σεξουαλικό τομέα;

20:31 2/11/2014 - Πηγή: iPop

Φίλε άντρα, τώρα τελευταία η σεξουαλική σου ζωή δεν είναι στα φόρτε της και αρχίζεις και ανησυχείς! Τα προβλήματα στον σεξουαλικό τομέα γίνονται όλο και περισσότερα και δεν ξέρεις πια πως να τα λύσεις. Μην απελπίζεσαι, όμως για όλα υπάρχει λύση αρκεί να είσαι σωστά ενημερωμένος! Μην ξεχνάς βέβαια ότι μπορεί απλά να περνάς μια περίεργη φάση στη ζωή σου και αυτό να είναι όλο, οπότε χαλάρωσε γιατί το άγχος επηρεάζει πολύ τις επιδόσεις σου.

Αν πάλι πιστεύεις ότι το πρόβλημα σου δεν είναι στο άγχος μπορείς να συμβουλευτής κάποιον ειδικό. Για να σε προετοιμάσουμε, λοιπόν, για τις εξετάσεις που μπορεί να σου ζητήσει να κάνεις ο γιατρός θα σου πούμε ποιες είναι οι πιο συχνές εξετάσεις στις οποίες οι γιατροί ζητούν τους άντρες να υποβληθούν αν έχουν προβλήματα στον σεξουαλικό τομέα.

Γιατί μπορεί να έχεις προβλήματα στον σεξουαλικό τομέα;Οι ορμόνες σου φέρνουν πανικό στον οργανισμό σου: Αν οι ορμόνες σου έχουν αυξηθεί ή μειωθεί αντίστοιχα πολύ μπορεί να έχεις σοβαρά προβλήματα στον σεξουαλικό τομέα. Θα το καταλάβεις κάνοντας μια ειδική ορμονική εξέταση αίματος.Τα αγγεία σου δεν εκπέμπουν το σωστό αίμα στα γεννητικά σου όργανα: Αυτή η δυσλειτουργία σου δημιουργεί πρόβλημα στη στύση και φυσικά κάνει τα προβλήματα στον σεξουαλικό τομέα περισσότερα. Υπάρχει ειδική εξέταση που έχει τη μορφή υπερηχογραφήματος και εξετάζει τη σωστή αιμάτωση των αγγείων.

The post Μόνο για άντρες: Έχεις προβλήματα στον σεξουαλικό τομέα; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα