Μόλις κυκλοφόρησε το teaser για τα νέα επεισόδια του La Casa de Papel – Εσύ μπορείς να περιμένεις;

12:33 26/9/2021 - Πηγή: iPop

To La Casa de Papel κυκλοφόρησε τα πέντε πρώτα επεισόδια του πέμπτου και τελευταίου κύκλου αυτόν τον μήνα και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Τα υπόλοιπα επεισόδια αναμένεται να κυκλοφορήσουν το τον Δεκέμβριο και πραγματικά δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τότε. Ευτυχώς, το Netflix κυκλοφόρησε ένα teaser των επόμενων επεισοδίων το οποίο μας δείχνει τι θα απασχολήσει τους ήρωες μετά τα τραγικά γεγονότα του τελευταίου επεισοδίου.

La Casa de Papel 5: Όσα δεν

περιμέναμε να συμβούν έγιναν μέσα σε 5 εκρηκτικά επεισόδια- Το Twitter πενθεί ήδη

Το νέο teaser του La Casa de Papel

Στο μικρό απόσπασμα βλέπουμε τα μέλη της συμμορίας να συζητούν για το τι θα κάνουν στο εξής, με το πρόβλημα της εξαφάνισης του Professor και το λιώσιμο του χρυσού να είναι το επίκεντρο των ανησυχιών τους. Με τα προηγούμενα επεισόδια να τους έχουν φέρει αντιμέτωπους με μη αναμενόμενες εξελίξεις, οι αγαπημένοι μας κλέφτες προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να βγουν ζωντανοί από αυτήν την ληστεία. Οι συντελεστές της αγαπημένης ισπανικής τηλεοπτικής σειράς αποφάσισαν να μας δώσουν μια γεύση για όλα όσα θα δούμε στα υπόλοιπα πέντε επεισόδια του La Casa de Papel. Εσύ μπορείς να κάνεις υπομονή μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μόλις κυκλοφόρησε το teaser για τα νέα επεισόδια του La Casa de Papel – Εσύ μπορείς να περιμένεις; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα