Λαμπερή πρεμιέρα για το Just the 2 of Us: Τα ζευγάρια που εντυπωσίασαν, τα μη αναμενόμενα ντουέτα και οι εκπλήξεις που μας επιφύλασσε το μεγάλο show του Σαββάτου

11:02 26/9/2021 - Πηγή: iPop

Το μεγάλο μουσικό show επέστρεψε γεμάτο εκπλήξεις, αστείες και αμήχανες στιγμές αλλά κυρίως με πολύ τραγούδι και πολύ χορό. Η πρεμιέρα του Just the 2 of Us, το οποίο φέτος θα βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του Alpha έγινε σε γιορτινό κλίμα με τον παρουσιαστή τους συμμετέχοντες και την κριτική επιτροπή να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Εκπλήξεις, τραγούδι και χορός στην πρεμιέρα του Just the 2 of Us

Το Show άνοιξαν όλα τα ζευγάρια σε μια χορευτική πανδαισία η οποία ολοκληρώθηκε με τον Νίκο Κοκλώνη

να τραγουδάει όπερα δείχνοντας μας για άλλη μια φορά τις φωνητικές του ικανότητες. Έπειτα, γνωρίσαμε την κριτική επιτροπή με την συνταγή επιτυχίας να μην αλλάζει αφού στις καρέκλες των κριτών κάθονται και φέτος ο Σταμάτη Φασουλή, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Μαρία Μπακοδήμου και η Δέσποινα Βανδή. Δεν έλειψε το σχόλιο του Νίκου Κοκλώνη για τον χωρισμό της Δέσποινας Βανδή που προκάλεσε μια μικρή αμηχανία στην τραγουδίστρια.

Στα Backstage του show συναντήσαμε την Κατερίνα Στικούδη υπέρλαμπρη και με την φουσκωμένη της κοιλίτσα να υποδέχεται τα ζευγάρια μετά τις εμφανίσεις τους. Στην συνέχεια, υποδεχτήκαμε τα ζευγάρια τα οποία θέλησαν να μας δείξουν την τραγουδιστική τους δεινότητα, με άλλους να τα καταφέρνουν και άλλους όχι και τόσο. Στην σκηνή είδαμε τα ντουέτα:

Κέλλυ Κελεκίδου και Δημήτρης ΑλεξάνδρουΜαντώ και Κώστας ΦραγκολιάςΘάνος Πετρέλης και Πηγή ΔεβετζήΕλένη Δήμου και Μαρίνος ΚόνσολοςΓιώτα Γρίβα και Δημοσθένης ΤζουμάνηςΕιρήνη Παπαδοπούλου και Τζέιμς καφετζήςΕβελίνα Νικόλιζα και Νίκος ΜπάρκουληςΘέμης Αδαμαντίδης και Σάσα ΣταμάτηΝικηφόρος και Ιωάννα ΤούνηΓιώργος Βελισάρης και Super ΚικήΚωνσταντίνος Παντελίδης και Ελένη ΒουλγαράκηStan και Μάρα Μεϊμαρίδη Κατερίνα Λιόλιου και Αλεξάνδρα ΠαναγιώταρουΧάρης Βαρθακούρης και Άννα Μαρία Ψυχαράκη View this post on Instagram

A post shared by Just the Two Of Us #j2us (@j2us_gr)

View this post on Instagram

A post shared by Just the Two Of Us #j2us (@j2us_gr)

Η Ελένη Δήμου και ο Μαρίνος Κόνσολος, η Ιωάννα Τούνη και ο Νικηφόρος, η Κατερίνα Λιόλιου και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο Stan και η Μάρα Μεϊμαρίδη, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Τζέιμς καφετζής θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν οι ευχάριστες εκπλήξεις της βραδιάς.

View this post on Instagram

A post shared by Just the Two Of Us #j2us (@j2us_gr)

Το highlight όμως ήταν αδιαμφισβήτητα η εμφάνιση του του Βασίλη Καρά ο οποίος ολοκλήρωσε το τραγουδιστικό show με την ιδιαίτερη φωνή και τα αγαπημένα τραγούδια του ξεσηκώνοντας τους πάντες. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Βασίλης Καρράς κάλεσε δίπλα του τον Κωνσταντίνο Παντελίδη για να ερμηνεύσει το ντουέτο του ίδιου με τον αδερφό του Παντελή Παντελίδη. Μια μοναδική έκπληξη ήταν η σύμπραξη του Χάρη Βαρθακούρη, του Βασίλη Καρρά και της Δέσποινας Βανδή επάνω στην σκηνή!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Λαμπερή πρεμιέρα για το Just the 2 of Us: Τα ζευγάρια που εντυπωσίασαν, τα μη αναμενόμενα ντουέτα και οι εκπλήξεις που μας επιφύλασσε το μεγάλο show του Σαββάτου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λαμπερή, Just, Κυριακής,laberi, Just, kyriakis