Τα looks της Meghan Markle στην Νέα Υόρκη αποδεικνύουν πως η μονοχρωμία θα είναι η απόλυτη τάση αυτό το φθινόπωρο

16:26 25/9/2021 - Πηγή: iPop

Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle βρίσκεται στην Νέα Υόρκη για το Global Citizen Festival, που έχει στόχο να ενθαρρύνει τους παγκόσμιους ηγέτες να διαμορφώσουν μια πιο δίκαιη πολιτική για το εμβόλιο. Στο πρώτο της ταξίδι από τότε που γέννησε την κόρη της Lilibet, η Meghan επέλεξε βασικά κομμάτια τα οποία ήταν ιδιαίτερα κομψά και τράβηξαν τα βλέμματα. Τα looks της

Meghan Markle στην Νέα Υόρκη αναμένεται να γίνουν περιζήτητα από όλους τους θαυμαστές της Δούκισσας.

Τα αγαπημένα πουκάμισα της πριγκίπισσας Diana είναι το απαραίτητο φθινοπωρινό κομμάτι της ντουλάπας σου

Τα looks της Meghan Markle στην Νέα Υόρκη

Για την πρώτη τους στάση στο ταξίδι, το ζευγάρι συνάντησε την Κυβερνήτη Governor Kathy Hochul και Mayor Bill de Blasioγια μια επίσκεψη στο Αστεροσκοπείο One World. Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ντύθηκαν και οι δύο με μαύρα σύνολα για να μην τραβήξουν την προσοχή στον εαυτό τους αλλά, αντίθετα, να στρέψουν την προσοχή των ανθρώπων στο ίδιο το γεγονός. Η Meghan φόρεσε ένα μάλλινο παλτό Emporio Armani πάνω από μια ζακέτα και ένα κομψό παντελόνι. Για το φθινόπωρο, η Δούκισσα λατρεύει τον συνδυασμό παλτό, ζιβάγκο και παντελόνι, ενώ φορούσε μια πράσινη παραλλαγή αυτής της εμφάνισης για το εξώφυλλό της στο Time 100.

6 φορές που η Meghan Markle μας θύμισε την Πριγκίπισσα Diana και μας έπιασε μια νοσταλγία

Gotham/GC Images/Getty Images

Επιπλέον, οι θαυμαστές που ακολουθούν το στιλ της, θα παρατήρησαν ότι φοράει ένα ζευγάρι γόβες Aquazzura. Η Meghan λατρεύει αυτό το brand το οποίο έχει φορέσει πολλές φορές, όπως για τη φωτογραφία αρραβώνα της το 2017 και για μια επίσκεψη στο Εθνικό Θέατρο το 2019. Αυτά τα τακούνια έχουν γίνει όπως φαίνεται τα υποδήματα της για σημαντικές δημόσιες εκδηλώσεις. Αργότερα την ίδια μέρα, άλλαξε look και συνδύασε μια άλλη ζακέτα με ένα μαύρο παλτό και μια τσάντα Valextra σε χρώμα καμιλό.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η total red εμφάνισή της. Στις 24 Σεπτεμβρίου, η Meghan εμφανίστηκε με ένα σύνολο στο χρώμα του κρασιού. Σε μια ολοκληρωτικά μονόχρωμη στιγμή, φόρεσε ένα κασμιρένιο παλτό από τη Loro Piana πάνω από ένα ασορτί τοπ και παντελόνι τα οποία συνδύασε με επίσης κόκκινες γόβες.

Gotham/GC Images

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα looks της Meghan Markle στην Νέα Υόρκη αποδεικνύουν πως η μονοχρωμία θα είναι η απόλυτη τάση αυτό το φθινόπωρο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα