Μητσοτάκης: «Η Κυβέρνηση παίζει το μέλλον της χώρας στα ζάρια»- Δείτε LIVE την ομιλία του στην Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας

12:37 1/3/2016 - Πηγή: iPop

Με την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη ξεκινά η συνεδρίαση της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας η οποία πραγματοποιείται στην Βουλή.

Δείτε εδώ LIVE την ομιλία του Κ. Μητσοτάκη:

Με επίθεση στην Κυβέρνηση ξεκίνησε την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος χαρακτήρισε «ανησυχητική» την συνέντευξη που έδωσε ο Πρωθυπουργός

την Δευτέρα και τόνισε πως οι πολίτες ζητούν απαντήσεις για την κατάσταση που βιώνει η χώρα.

«Η αίσθηση των πολιτών είναι πως η χώρα αγγίζει πλέον το σημείο μηδέν, όμως ο μόνος που δεν το καταλαβαίνει είναι ο πρωθυπουργός των capital controls και των κλειστών συνόρων» τόνισε ο Κ. Μητσοτάκης.

«Η Κυβέρνηση ισχυρίζεται πως δεν φταίει η ίδια» σημείωσε ο Κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε πως «ψεύδεται».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επίσης σημείωσε ότι η Κυβέρνηση είχε προεξοφλήσει το κλείσιμο των συνόρων, όμως δεν είχε υπήρχε κανένα επιχειρησιακό σχέδιο αντιμετώπισής του.

Αναφερόμενος στους κινδύνους που βιώνει η χώρα εκτίμησε πως μπορεί να βρεθεί ηττημένη τόσο στο προσφυγικό όσο και στην αξιολόγηση. Και σχολίασε αρνητικά το ενδεχόμενο η Ελλάδα να αξιοποιήσει ακόμη και το βέτο στη Σύνοδο Κορυφής της Δευτέρας προειδοποιώντας: «Οι απειλές για βέτο δεν ωφελούν».

«Η εικόνα του Πειραιά που έχει γεμίσει πρόσφυγες λίγο πριν την τουριστική περίοδο δείχνει πως η Κυβέρνηση είναι ανεύθυνη» σημείωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ενώ στη συνέχεια ο Κ. Μητσοτάκης εκτίμησε πως το πρόβλημα θα οξυνθεί αν δεν βρεθούν άμεσα λύση και κάλεσε την Κυβέρνηση να μην «παίζει στα ζάρια» το μέλλον της χώρας.

Λέγοντας ένα μεγάλο «ΟΧΙ» στις μονομερείς ενέργειες τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία δίνει μάχη κατά του κλεισίματος των συνόρων και δήλωσε:

Οι μνήμες από την τραγική διαπραγματεύση του καλοκαιριού είναι νωπές. Λέμε ΟΧΙ σε βεβιασμένες και μονομερείς ενέργειες

Ο Κ. Μητσοτάκης ζήτησε από την Τουρκιά να θέσει σε εφαρμογή της δεσμεύσεις και τόνισε πως η Νέα Δημοκρατίας έχει καταθέσει τις προτάσεις για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης που βιώνει η χώρα.

photo:Nikos Libertas / SOOC

The post Μητσοτάκης: «Η Κυβέρνηση παίζει το μέλλον της χώρας στα ζάρια»- Δείτε LIVE την ομιλία του στην Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα