Περίμενε την απόδραση Μαζιώτη η Αντιτρομοκρατική (;)

11:11 1/3/2016 - Πηγή: iPop

Ενήμερη για την απόδραση Μαζιώτη φαίνεται να ήταν η Αντιμοκρατική η οποία είχε σύμφωνα με πληροφορίες γνώριζε από τον Δεκέμβρη πως ο αρχηγός του Επαναστατικού Αγώνα σχεδίαζε «αποχώρηση» από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΘΕΜΑ« η Αντιτρομοκρατική είχε προειδοποιήσει 4 φορές.

Όπως αποκαλύπτει το σχετικό δημοσίευμα, η Αστυνομία γνώριζε τους τελευταίους δύο μήνες πως ο Νίκος Μαζιώτης ετοιμάζει την απόδραση του με συνεργάτη την σύντροφο του Πόλα Ρούπα. Μάλιστα, φαίνεται στην απόρρητη αλληλογραφία να τονίζεται

πως ο 45χρονος Νίκος Μαζιώτης είχε εντοπίσει τα κενά ασφαλείας των φυλακών.

Ενώ, αξίζει να τονιστεί πως και εκτός από την απόδραση με ελικόπτερο ο αρχηγός του Επαναστατικού Αγώνα επιθυμούσε να πραγματοποιηθεί εισβολή στις φυλακές ενός περιπολικού-μαϊμού ή ασθενοφόρου έτσι ώστε να έχει κατοχυρωμένη την φυγή του.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΘΕΜΑ» εστιάζει σε απόσπασμα της αλληλογραφία μεταξύ του καταστήματος κράτησης Κορυδαλλού και της Αστυνομίας που φέρει την ένδειξη «Εμπιστευτικό – Ακρως Απόρρητο» με ημερομηνία 29 Δεκεμβρίου 2015 το οποίο αναφέρει:

«Σας γνωρίζουμε ότι περιήλθε σε γνώση μας πληροφορία σύμφωνα με την οποία θα επιχειρηθεί είσοδος παραποιημένου οχήματος με “καρούμπαλο” όπως αναφέρθηκε, πιθανώς όχημα της ΕΛ.ΑΣ. ή ασθενοφόρο. Για τους παραπάνω λόγους θεωρούμε επείγουσες τις άμεσες ενέργειές σας προκειμένου να προληφθούν πιθανές έκνομες ενέργειες σε βάρος της ασφάλειας του καταστήματος».

Να σημειωθεί πως πριν από το εν λόγω συμβάν και συγκεκριμένα στις 10 Δεκεμβρίου είχε βρεθεί δέμα το οποίο περιείχε 11 σφαίρες. Το δέμα αυτό είχε βρεθεί από αστυνομικό στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ την επόμενη μέρα εντοπίστηκε από εξωτερικό φρουρό ρήγμα 20 εκατοστών στον μαντρότοιχο του Κορυδαλλού.

Στις 12 Δεκεμβρίου είχε καταφέρει να περάσει στο χώρο των φυλακών και ένα περίεργο φορτηγό με προμηθευτή για παράδοση τηλεφωνικής παραγγελίας. Βέβαια, το περίεργο είναι πως κανείς δεν είχε παραγγείλει κάτι.

The post Περίμενε την απόδραση Μαζιώτη η Αντιτρομοκρατική (;) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα