MasterChef 5: Τα ζευγάρια της δοκιμασίας και η αποχώρηση του Στέφανου

11:46 17/4/2021 - Πηγή: iPop

Ο Νίκος, η Μαρία, ο Αλέξανδρος Σ., ο Στέφανος, ο Αντώνης και η Κωνσταντίνα είναι οι έξι παίκτες που διεκδίκησαν για τελευταία φορά της θέση τους στο MasterChef 5. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε ζευγάρια και κλήθηκαν να αντιγράψουν τα πιάτα τριών προηγούμενων παικτών του παιχνιδιού. Τα ζευγάρια της δοκιμασίας είχαν αρκετό ενδιαφέρον και.. ενδοιασμούς. Η αποχώρηση του Στέφανου έφερε για ακόμα μία φορά κλάματα στην κουζίνα του MasterChef.

Τα ζευγάρια της δοκιμασίας

Η τέταρτη μέρα επιστροφών του MasterChef 5 έλαβε χώρα την Παρασκευή (16/4). Ο Νίκος, η Μαρία,

ο Αλέξανδρος Σ., ο Στέφανος, ο Αντώνης και η Κωνσταντίνα είναι οι έξι παίκτες που βρέθηκαν ενώπιον των κριτών φορώντας τη μαύρη ποδιά τους. Οι έξι παίκτες χωρίστηκαν σε ζευγάρια διαλέγοντας ένα από τα μαχαίρια που υπήρχαν στο πλατό. Στη συνέχεια, οι παίκτες διάλεξαν καμπάνα γνωρίζοντας μόνο τον δημιουργό της και όχι το πιάτο.

Τα ζευγάρια που προέκυψαν ήταν Αλέξανδρος – Κωνσταντίνα,  Νίκος – Αντώνης και Μαρία – Στέφανος. Το αποτέλεσμα ωστόσο δεν άρεσε στη Μαρία η οποία δάκρυσε όταν έμαθε το ζευγάρι της. Η Κωνσταντίνα προτίμησε να αντιγράψει το πιάτο που εμπνεύστηκε ο Λάμπρος Βακιάρος. Ο Αντώνης διάλεξε την καμπάνα μπροστά από τον Μανώλη Σαρρή και τέλος ο Στέφανος θα διαγωνιστεί σε πιάτο του Σταύρου Βαρθαλίτη.

Εντυπωσιακή είσοδο έκαναν στην κουζίνα του MasterChef 5 οι παλαιότεροι νικητές του μαγειρικού διαγωνισμού, Λάμπρος Βακιάρος, Μάνος Σαρρής και Σταύρος Βαρθαλίτης.

Η αποχώρηση του Στέφανου

Το πιάτο με το μπαρμπούνι του Σταύρου Βαρθαλίτη, έθεσε εκτός διαγωνισμού τον Στέφανο που ήταν ένας από τους πιο καλούς μάγειρες του διαγωνισμού.

Το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες με την προσπάθειά του να συγκεντρώνει τελικά τη χαμηλότερη βαθμολογία. Ο Στέφανος με δάκρυα στα μάτια είπε στην κάμερα του MasterChef:

Το ένιωθα. Δεν έπρεπε να είμαι με τη Μαρία κάτω. Και δεν το ήθελα. Η Μαρία με τη Μαργαρίτα είναι από τα άτομα στο σπίτι με τα οποία είμαι πιο κοντά. Αυτό το κακό έχω από μικρός δεν μπορώ να ελέγξω τα συναισθήματά μου. Εγώ δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Αυτό που ξέρω είναι ότι φεύγω με ψηλά το κεφάλι. Είμαι καθαρός

View this post on Instagram

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr)

Τι θα δούμε στο επεισόδιο του Σαββάτου:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο MasterChef 5: Τα ζευγάρια της δοκιμασίας και η αποχώρηση του Στέφανου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα