Μήπως έχεις Αμνησία;

17:01 22/9/2014 - Πηγή: iPop

Όχι, δε ξέρουμε τι γίνεται μέσα στο κεφάλι σου… Και φυσικά δεν σου λέμε πώς ξεχνάς! Εμείς, μια ταινία θέλουμε μόνο να σου παρουσιάσουμε που ακούει στο όνομα Αμνησία και βγήκε στη κινηματογραφική οθόνη, την Πέμπτη 18/9. Πρόκειται για μια ταινία μυστηρίου που έχει μπόλικη δόση από τη μαγεία της Πόλης τους Φωτός, καθώς τα περισσότερα γυρίσματά της έχουν γίνει εκεί και υπόσχεται να σε ταξιδέψει στο μυστήριο και στον κόσμο της υπερβολής!

Η πρωταγωνίστρια, μια νεαρή και όμορφη γυναίκα, ξυπνά ένα πρωί

και στο μυαλό της υπάρχει ένα μεγάλο κενό. Δεν θυμάται τίποτα και κανέναν, το παρελθόν της μοιάζει άγνωστο και ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την μέχρι τώρα ζωή της. Λόγος αυτής της αμνησίας δεν είναι άλλος από το τραυματικό ατύχημα που είχε πριν από λίγο καιρό. Ένα γερό χτύπημα στο κεφάλι την έκανε να ξεχάσει και προσπαθεί να βρει την αρχή του κουβαριού της ζωής της για να το ξετυλίξει από την αρχή. Τα πράγματα, όμως, στη μέχρι πριν το ατύχημα ζωής της δεν είναι τόσο απλά όσο θα ήθελε η ίδια.

Μια μεγάλη αποκάλυψη έρχεται να ταράξει τα νερά και να φέρει στην επιφάνεια ένα μεγάλο μυστικό. Τη συγκεκριμένη στιγμή ξεκινά η αμφισβήτηση. Μετά τη μεγάλη αποκάλυψη η άτυχη γυναίκα δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν, αμφισβητεί τους πάντες και κλείνεται στον εαυτό της.

Δες το trailer της ταινίας Αμνησία για να πάρεις μία πρώτη γεύση για την πλοκή της και περιμένουμε τα σχόλια σου:

The post Μήπως έχεις Αμνησία; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα