Οδηγός για Basic Mage στο Hearthstone

16:01 22/9/2014 - Πηγή: iPop

Τη τελευταία φορά σου προτείναμε, σαν νέο παίκτη Hearthstone, να αφιερώσεις χρόνο στην Αρένα, προκειμένου να μάθεις τις κάρτες του παιχνιδιού και να εξοικειωθείς με τους μηχανισμούς του παιχνιδιού, κερδίζοντας ταυτόχρονα πολυπόθητα gold, dust αλλά και φακελάκια,ώστε να μεγαλώσεις τη συλλογή σου αργά και σταθερά, χωρίς να δώσεις δεκάρα! Σήμερα θα δούμε τη πρώτη, και δημοφιλέστερη, κλάση(class) που σου προτείνουμε για την αρένα, και γενικότερα για το παιχνίδι. Πρόκειται για την Mage, ή συγκεκριμένα στο WarcraftLore, την JainaProudmoore,

με την οποία μάλιστα καλείσαι να νικήσεις το tutorialόταν ανοίγεις το παιχνίδι για πρώτη φορά!

Αυτό που ξεχωρίζει τη Mageαπό τις υπόλοιπες κλάσεις, είναι κατά κανόνα τα πάρα πολύ αποτελεσματικά και φθηνά, σε σχέση με τη ζημιά που προκαλούν, ξόρκια της(spells). Για παράδειγμα, η δυνατότερη κάρτα σε αυτή τη κατηγορία είναι η “Fireball”, η οποία για 4 manaπροκαλεί 6 πόντους ζημιάς και που σε όρους Hearthstone προσδίδει μεγάλο πλεονέκτημα! Άλλη χαρακτηριστική κάρτα είναι το “Polymorph”, το οποίο μετατρέπει σε πρόβατο οποιοδήποτε αντίπαλο minion, ενώ τοπανίσχυρο “Flamestrike” προκαλεί 4 πόντους ζημιάς σε όλο το αντίπαλο board!

Χαρακτηριστικό επίσης γνώρισμα της Mage είναι η Δύναμη Ήρωα (που φέρει κάθε χαρακτήρας για 2 mana και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά σε κάθε γύρο), το “Fireblast”, που μπορεί να κάνει 1 πόντο ζημιάς οπουδήποτε εσείς θέλετε, και αποτελεί πολυεργαλείο στα χέρια των δυνατών παικτών. Η κλάση αυτή έχει επίσης, μέσα από συγκεκριμένες κάρτες, τη δυνατότητα να παγώνει(freeze) τον εχθρό της και να χάνει τον επόμενο γύρο. Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως η Jaina δεν διαθέτει κάρτα όπλου(Weapon) στις επιλογές της, καθώς όπως και να το κάνουμε, δεν υπάρχει καλύτερο όπλο από το μυαλό!

Εάν θες να μάθεις γρήγορα και αποτελεσματικά το παιχνίδι, ειδικά περισσότερο μέσα από την αρένα, δεν μπορείς να κάνεις λάθος με την JainaProodmore! Αποτελεί την ιδανική λύση για τον νέο παίκτη, καθώς διαθέτει πολύ δυνατές κάρτες σε συνδυασμό με αρκετά εργαλεία και μία πολύ δυνατή Δύναμη Ήρωα. Να περιμένεις άμεσα περισσότερες παρουσιάσεις κλάσεων στη σελίδα μας, μέχρι να αποφασίσεις ποιος είναι ο ιδανικός για σένα!

Μπορείς να δεις σε δράση freetoplaymage στο παρακάτω σύνδεσμο: http://goo.gl/jY2ecY

The post Οδηγός για Basic Mage στο Hearthstone appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα