Μην αγχώνεστε! Ο Ομπάμα είναι καλά

10:33 9/3/2016 - Πηγή: iPop

Στην Αμερική ο κόσμος δεν είναι, όπως στην Ελλάδα. Εδώ θέλουμε να μαθαίνουμε μόνο τα «κακά» νέα και δεν εστιάζουμε στα θετικά. Πρέπει, λοιπόν, να πάρουμε μαθήματα από τους Αμερικανούς και ξεκινάμε τον κύκλο θετικών ειδήσεων λέγοντας σας πως ο Ομπάμα χαίρει άκρας υγείας, καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων του είναι μια χαρά.

Όπως επιβεβαίωσε ο γιατρός του Μπαράκ Ομπάμα, ο Πρόεδρος της Αμερικής είναι υγιέστατος, ασκείται

καθημερινά και τρέφεται σωστά. Μάλιστα, έχει καταφέρει να μειώσει και την χοληστερίνη του που πριν από ένα ενάμιση περίπου χρόνο είχε ανέβει.

Ο γιατρός Ρόνι Τζάκσον τόνισε πως ο Ομπάμα ο οποίος πλέον είναι 54 ετών και πρώην καπνιστής ακόμα και σήμερα συνεχίζει να χρησιμοποιεί τσίχλα νικοτίνης κάθε τόσο, αλλά και πως λαμβάνει φάρμακα για περιστασιακά συμπτώματα γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης.

Ο Ομπάμα αδυνάτισε:

Το βάρος του πλέον είναι 79 κιλά από τα 81,6 κιλά που ήταν πριν από λίγο καιρό.

Κλείνοντας τις δηλώσεις του αναφορικά με την υγεία του Μπαράκ Ομπάμα ο προσωπικός του γιατρός τόνισε:

Η προσήλωση του Προέδρου στην υγιεινή διατροφή και ένα συνεπές πρόγραμμα άσκησης έχει ως αποτέλεσμα την βελτίωση στο λίπος της μάζας σώματος και το χαμηλότερο επίπεδο χοληστερίνης. Όλες οι κλινικές πληροφορίες δείχνουν ότι ο πρόεδρος είναι σήμερα πολύ υγιής και ότι θα παραμείνει υγιής κατά τη διάρκεια της θητείας του

The post Μην αγχώνεστε! Ο Ομπάμα είναι καλά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα