Μικρές καθημερινές συνήθειες, σύμμαχοι σου στο αδυνάτισμα | Video

14:17 16/7/2017 - Πηγή: iPop
| Video

Σίγουρα η γυμναστική και η καλή διατροφή είναι απαραίτητα για την καύση των θερμίδων. Υπάρχουν όμως και άλλα μικρά μυστικά για να αυξήσεις τις θερμίδες που καις και να δεις το σώμα σου να αδυνατίζει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο.

Υπάρχουν έξι μικρά μυστικά για να αυξήσεις την καύση θερμίδων. Εφάρμοσε τα μέσα στη μέρα σου πραγματοποιώντας όλες τις καθημερινές σου υποχρεώσεις χωρίς να αλλάξεις το πρόγραμμά σου.

Μόλις ξυπνήσεις το πρωί ξεκίνα να γυμνάζεσαι. Δεν χρειάζεται να πας για τρέξιμο ή περπάτημα. Αρκούν ορισμένα καθίσματα, πηδήματα ή έλξεις.Χαμήλωσε
τη θερμοκρασία στο κλιματιστικό. Οι χαμηλές θερμοκρασίες βοηθούν τον οργανισμό να δουλεύει σκληρότερα και να καταναλώνει περισσότερες θερμίδες.Κάθισε στο πάτωμα. Κάνε τις καθημερινές σου ασχολίες από το πάτωμα και κάψε περισσότερες θερμίδες όταν σηκώνεσαι.Προγραμμάτιζε το κινητό σου να χτυπά κάθε 30 λεπτά. Κάθε φορά που θα χτυπά σήκω και κάνε μια μικρή βόλτα μέσα στο χώρο που βρίσκεσαι.Κάθε φορά που γυμνάζεσαι να αυξάνεις κατά πέντε λεπτά την άσκησή σου. Σύντομα οι θερμίδες που καις θα είναι αρκετές για να δεις ουσιαστική αλλαγή στο σώμα σου.

The post Μικρές καθημερινές συνήθειες, σύμμαχοι σου στο αδυνάτισμα | Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα