Τώρα ξέρουμε πότε είσαι «πολύ μεγάλος» για clubbing

12:27 16/7/2017 - Πηγή: iPop

Πότε είναι η κατάλληλη ηλικία να αποσυρθείς από τις βραδινές σου εξόδους και από το αχαλίνωτο clubbing; Τώρα πια ξέρουμε και θα το μοιραστούμε μαζί σου.

Μια νέα έρευνα ισχυρίζεται ότι βρήκε την ηλικία που οι άνθρωποι είναι «πολύ μεγάλοι» πλέον για clubbing.

Σύμφωνα με την μελέτη, η ηλικία των 37 είναι αυτή που οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν απαράδεκτο να βγαίνουν σε νυχτερινά κέντρα ενώ ήδη απ’ την ηλικία των 31 οι άνθρωποι προτιμούν να μείνουν μέσα στο σπίτι παρά να βγουν έξω να διασκεδάσουν.

Η

έρευνα διαπίστωσε ότι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο τα άτομα άνω των 37 ετών δεν επιθυμούν τη νυχτερινή ζωή είναι γιατί δεν μπορούν πλέον να αντιμετωπίσουν το hangover, επειδή βαριούνται να ετοιμαστούν και να ντυθούν και ενδεχομένως να βρουν μια babysitter για τα παιδιά.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της εταιρίας που πραγματοποίησε την έρευνα, η μελέτη αναγνωρίζει το γεγονός ότι έρχεται κάποια στιγμή η ώρα που εκτιμάμε περισσότερο τις οικιακές μας ανέσεις από μια ταραχώδη κοινωνική ζωή.

Η τεχνολογία επίσης ωθεί τους ανθρώπους να μένουν σπίτι. Είναι πλέον αδύνταν να βαρεθείς στο σπίτι με όλες τις συσκευές της τεχνολογίας να σε περιβάλλουν. Αυτό σε συνδυασμό με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα ηλεκτρονικά ψώνια και παιχνίδια, σου δίνουν περισσότερη ευχαρίστηση από μια βραδινή έξοδο.

Photo: UIG via Getty

The post Τώρα ξέρουμε πότε είσαι «πολύ μεγάλος» για clubbing appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα