Μια old school γραφομηχανή για το iPad σου!

14:31 1/9/2014 - Πηγή: iPop

Είσαι νοσταλγικός τύπος; Εμπνέεσαι από τον ήχο τον πλήκτρων της γραφομηχανής; Μπορεί να ξαναζήσεις την αίσθηση και να νιώσεις Άλφρεντ Χίτσκοκ χωρίς να απαρνηθείς τις ανέσεις της σύγχρονης εποχής. Γιατί όσο nerd και να είσαι, ποιος θέλει να αφήσει στην άκρη το iPad ή το iMac του.

Η πατέντα Qwerkywriter – ένα πληκτρολόγιο με 84 πλήκτρα που μοιάζει με vintage γραφομηχανή – σου

επιτρέπει να συνδυάσεις ρετρό διάθεση με τεχνολογία. Θα σου δώσει την εμπειρία της γραφομηχανής που δεν γνώρισες ποτέ, χωρίς να στερηθείς τίποτα από τον 21ο αιώνα.

Αυτό που κάνει το Qwerkywriter μοναδικό είναι ότι τα πλήκτρα του πληκτρολογίου έχουν αντικατασταθεί με παραδοσιακής γραφομηχανής, ενώ το περίβλημα έχει διαμορφωθεί ώστε να μοιάζει με παλιά αναλογική γραφομηχανή της δεκαετίας του 1920.

Το πληκτρολόγιο συνδέεται με Bluetooth, γι΄ αυτό και μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανονικά τη γραφομηχανή για το iPad ή το Macbook σου. Οι δημιουργοί της είχαν κάνει καμπάνια crowdfunding στο kickstarter μέσα στο καλοκαίρι και κατάφεραν να συγκεντρώσουν 129.164 δολάρια, υπερβαίνοντας το στόχο των 90.000 που είχαν θέσει. Τα κακά νέα είναι ότι το Qwerkywriter δεν θα σου έρθει φτηνά, καθώς κοστίζει 289 δολάρια, ενώ θα πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον μέχρι τον Αύγουστο του 2015.

Δες το video, για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες:

Photos: kickstarter.com

The post Μια old school γραφομηχανή για το iPad σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα