Μια διαφήμιση για την αξία των ανθρώπων που όλοι πρέπει να κάνουμε share- Video

13:44 1/2/2017 - Πηγή: iPop

Μια εξαιρετική διαφήμιση κυκλοφόρησε η Δανία για την αξία των ανθρώπων, την οποία όλοι πρέπει να κάνουμε share. Η διαφήμιση φέρει τον τίτλο «All that we share» και δείχνει τις έντονες διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των ανθρώπων. Στην ουσία αποτελεί μια ηχηρή απάντηση κατά του διατάγματος του Donald Trump.

Το συγκεκριμένο video αναλύει τις διαφορές για παράδειγμα

μεταξύ «όσων κερδίζουν πολλά» και «όσων δεν βγάζουν και τόσα», τις διαφορές μεταξύ «όσων εμπιστευόμαστε και όσων προσπαθούμε να αποφύγουμε». Τονίζουμε, βέβαια, πως οι εν λόγω διαφορές δεν εντοπίζονται μόνο στη Δανία, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Αν είσαι έτοιμος, κάτσε αναπαυτικά και πάρε κοντά σου ένα πακέτο χαρτομάντιλα πριν ξεκινήσεις αυτό το video, γιατί σίγουρα θα το χρειαστείς.

Στο video της διαφήμισης ένας άντρας ξεκινάει να κάνει κάποιες ερωτήσεις όπως: Ποιος από όλους εσάς ήταν ο κλόουν της τάξης; Σε πόσους από εσάς αρέσει να χορεύετε;

Σιγά σιγά πολλοί αρχίζουν να κάνουν βήματα προς τα πίσω…

Η διαφήμιση αποτελεί μια συγκινητική υπενθύμιση, ότι πρέπει να αντιλαμβανόμαστε ότι οι ετικέτες που άλλοι μας βάζουν, δεν καθορίζουν απαραίτητα και αυτό που είμαστε στην πραγματικότητα. Αν κοιτάξουμε κάτω από την επιφάνεια, μπορούμε να βρούμε κάτι κοινό με εκείνους, τους οποίους θεωρούμε διαφορετικούς από τους εαυτούς μας.

Η Αγγλική version της διαφήμισης δημοσιεύτηκε στις 27 Ιανουαρίου στο Youtube, με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος, αλλά και με αφορμή το προεδρικό διάταγμα Trump, με το οποίο απαγορεύει σε πολίτες από 8 μουσουλμανικές χώρες την είσοδο τους στις ΗΠΑ.

The post Μια διαφήμιση για την αξία των ανθρώπων που όλοι πρέπει να κάνουμε share- Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα