Μέρη τα οποία πρέπει να επισκεφτείς τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου

15:07 1/11/2020 - Πηγή: iPop

Η ζωή σου είναι δική σου και είναι μόνο μία, αν αυτή τη μία όμως τη ζήσεις σωστά αξίζει για 100. Πάνω σε αυτό θα πατήσω και θα σου πω ότι υπάρχουν κάποιοι προορισμοί που πρέπει να επισκεφθείς τουλάχιστον για μία φορά στη ζωή σου. Ο κόσμος στον οποίο ζούμε έχει τα στραβά του, έχει όμως και τα πιο αξιοθαύμαστα πράγματα τα οποία αξίζει να τα έχεις δει έστω μία φορά στη ζωή σου.

Προορισμοί που πρέπει να επισκεφθείς τουλάχιστον για μία φορά στη ζωή σουΟδοιπορικό στο Μάτσου Πίτσου, Περούarchaiologia.gr

Ένα μέρος που θα σε αφήσει άφωνη είναι το Μάτσου Πίτσου, φτάνει μόνο να σκεφτείς ότι οι Ίνκας

κατάφεραν να ταιριάξουν τις πέτρες τόσο τέλεια και να δημιουργήσουν αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα, και όχι μόνο αυτό, αλλά το έκαναν στα 2400 μέτρα πάνω από το έδαφος. Παρόλο που χτίστηκε τον 15ο αιώνα και η ισπανική εισβολή συνέβη τον 16ο αιώνα, το Μάτσου Πίτσου ήταν ακόμη άγνωστο στον δυτικό κόσμο μέχρι το 1911. Σήμερα, η πεζοπορία στο Μάτσου Πίτσου είναι στην κορυφή της λίστας των περισσότερων ταξιδιωτών και μάλιστα δικαιολογημένα. Και όταν αποφασίσεις να κάνεις αυτή την πεζοπορία, πέραν του ότι θα με θυμηθείς, να θυμηθείς επίσης να κατευθυνθείς 400 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά ώστε να ανακαλύψεις την υψηλότερη πόλη του κόσμου τη La Rinconada.

Πρέπει να κολυμπήσεις στην πισίνα του Διαβόλουzambiatourism.com

Οι Victoria Falls θεωρούνται ένα από τα επτά φυσικά θαύματα του κόσμου μας και σίγουρα ένα από τα πιο εντυπωσιακά μέρη στην Αφρική. Η λίμνη ή αλλιώς πισίνα του Διαβόλου βρίσκεται κυριολεκτικά στην άκρη του καταρράκτη και θεωρείται αναπάντεχα ένα από τα επτά φυσικά θαύματα του κόσμου μας. Η θέα ακόμα και από τις φωτογραφίες είναι ικανή να σου κόψει την ανάσα, ωστόσο έχεις μία ζωή δεν είπαμε; Κρίμα δεν είναι να το χάσεις;

Cerro Negro, ένα ενεργό ηφαίστειο στη Νικαράγουαtraveldailymedia.com

Το Cerro Negro είναι ένα από τα ενεργά ηφαίστεια της Νικαράγουας που μετατράπηκε σε τουριστικό προορισμό. Οι περιπετειώδεις πεζοπορίες ξεκινούν φτάνοντας συνήθως στην κορυφή με τα πόδια και κατεβαίνουν – είτε οδηγώντας είτε κάνοντας σέρφινγκ σε ένα ξύλινο έλκηθρο. Αν έψαχνες να ζήσεις μία περιπέτεια ανοίγοντας αυτό το άρθρο τότε σου εγγυώμαι ότι η αδρεναλίνη σου θα φτάσει στα άκρα. Η αίσθηση του να κατεβαίνεις με 40 μίλια την ώρα από 2350 μέτρα στον αέρα είναι πραγματικά καταπληκτική και δε μπορεί να συγκριθεί. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, ας μη ξεχνάμε ότι υπάρχει ένα ενεργό ηφαίστειο πίσω σου!

Άνοιξη στην Ιαπωνίαnippon.com

Για να μην κάνουμε αναφορά μόνο στα πιο extreme που μπορείς να ζήσεις σε αυτή τη ζωή, υπάρχουν και μέρη που έχουν μία απερίγραπτη ομορφιά που πρέπει να δεις από κοντά καθώς μία εικόνα ισούται -πραγματικά- με χίλιες λέξεις. Οι πηγές στην Ιαπωνία την Άνοιξη φαίνονται καταπληκτικές. Υπάρχουν πολλά καταπληκτικά αξιοθέατα σε αυτόν τον κόσμο, αλλά κανένα άλλο δεν είναι παρόμοιο με την ροζ Άνοιξη στην Ιαπωνία. Από τον Μάρτιο έως τον Μάιο, είναι η εποχή του εμβληματικού «Sakura» – ο εγγενής όρος για την εποχή της ανθισμένης κερασιάς. Αυτή είναι η εποχή του χρόνου όπου η Ιαπωνία μοιάζει να βγήκε από μια ταινία anime.

Οι προορισμοί που πρέπει να επισκεφθείς στη ζωή σου στην πραγματικότητα είναι αμέτρητοι…

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μέρη τα οποία πρέπει να επισκεφτείς τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μέρη,meri