Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/11/2020)

09:01 1/11/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/11/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/11/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (1/11/2020), η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Ταύρο

και στο 2ο οίκο σας.. Θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα αλλά θα σας απασχολήσουν και δυσκολίες που υπάρχουν σε συνεργασίες μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο.. Θα έχετε όμως τη δύναμη να τις αντιμετωπίσετε..

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και σήμερα και θα θελήσετε να νιώσετε ασφαλείς κάνοντας κάποιες κινήσεις ώστε να τακτοποιήσετε θέματα ή εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν μέσα στην καθημερινότητά σας..

Δίδυμοι

Σήμερα με τη Σελήνη στον 12ο σας οίκο μπορεί να θελήσετε να μείνετε μόνοι και να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας αλλά ίσως θέματα δημιουργικότητας ή κάποιες συζητήσεις για συνεργασίες να σας δημιουργήσουν ένταση και κάποιο περιορισμό.. Μείνετε ήρεμοι…

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Ταύρο θα βρίσκεται στον 11ο σας οίκο σήμερα και μπορεί να νιώθετε ασφαλείς με τους στόχους σας.. Θα προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε θέματα συνεργασιών αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις σε κάποια διαπραγμάτευση..

Λέων

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον 10 ο σας οίκο οπότε θα ασχοληθείτε με την καριέρα σας και τα επαγγελματικά σας θέματα ..Θα προσπαθήσετε να λύσετε εκκρεμότητες μέσα στην καθημερινότητά σας αλλά θα συναντήσετε αρκετά εμπόδια και δεν θα ολοκληρωθούν απόλυτα οι στόχοι σας..

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ταύρο και στον 9ο οίκο μπορεί να σας δώσει ασφάλεια και σταθερότητα ώστε να ασχοληθείτε με το εξωτερικό ,με σπουδές ή κάποια νομικά θέματα σε σχέση με τη δημιουργικότητά σας αλλά θα σας δυσκολέψουν αρκετά οικονομικά θέματα αλλά και οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να ακυρωθούν..

Ζυγός

Με τη Σελήνη στον Ταύρο θα θελήσετε να τακτοποιήσετε οφειλές προς τρίτους σήμερα που αφορούν το σπίτι αλλά θα συναντήσετε αρκετά εμπόδια από νομικά ή διαδικαστικά που θα σας δημιουργήσουν ένταση…

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (1/11/2020), με τη Σελήνη στον Ταύρο σήμερα θα θελήσετε να ασχοληθείτε με θέματα συνεργασιών αλλά και να κάνετε κάποιες συζητήσεις ώστε να τακτοποιήσετε κάποιες καταστάσεις.. Ωστόσο κάποιες κρυφές καταστάσεις ή συμφωνίες πίσω από το παρασκήνιο δεν θα ευνοήσουν..

Τοξότης

Οι Τοξότες σήμερα με τη Σελήνη στον Ταύρο και τον 6ο σας οίκο θα επιχειρήσετε να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα στον επαγγελματικό τομέα ωστόσο κάποιες συμφωνίες με φίλους ή συνεργασίες που καθυστερούν μπορεί να σας βάλουν σε προβληματισμό..

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα και στον 5ο σας οίκο θα σας δώσει τη διάθεση να διασκεδάσετε ,να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε γενικότερα αλλά ίσως υποχρεώσεις της καθημερινότητας αλλά και κάποιες εκκρεμότητες να μην σας αφήσουν να το χαρείτε εξ ολοκλήρου..

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στον Ταύρο και στον 4ο σας οίκο σήμερα θα θελήσετε να τακτοποιήσετε το σπίτι σας αλλά και μπορέσετε να κάνετε μια εσωτερική ανασκόπηση στους στόχους σας αλλά και στο παρελθόν…Εάν θέλετε να ασχοληθείτε με κάποιες σπουδές ή με κάποιο ταξίδι στον εξωτερικό ακόμη υπάρχουν εμπόδια ή δεν δεν έχετε πάρει ξεκάθαρα τις αποφάσεις σας..

Ιχθύς

Σήμερα η Σελήνη στον Ταύρο θα βρίσκεται στον 3ο σας οίκο και ίσως θελήσετε να προωθήσετε οικονομικά θέματα και συμφωνίες που θα ευνοήσουν τους στόχους σας ωστόσο κάποιες εκκρεμότητες ή καθυστερήσεις σε έγγραφα δεν θα σας ευνοήσουν..

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/11/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα