Συγκλονιστική η σύζυγος του Sean Connery, Micheline Roquebrune, όσα είπε για τον θάνατο του αγαπημένου της

12:46 1/11/2020 - Πηγή: iPop

Η σύζυγος του Sean Connery, Micheline Roquebrune, είναι 91 χρονών και το Σάββατο 31/10/2020 έχασε τον αγαπημένο της στην ηλικία των 90 χρόνων. Η Micheline Roquebrune αποκάλυψε πληροφορίες για το θάνατο του γνωστού ηθοποιού.

Η Micheline Roquebrune αποκάλυψε πληροφορίες για το θάνατο του Sean Connery

Η Micheline Roquebrune, η οποία τον συντρόφευε από το 1975 και μέχρι την τελευταία του στιγμή αποκάλυψε ότι ο Sean Connery έπασχε από άνοια και έφυγε όπως ο ίδιος ήθελε να φύγει, ήσυχα. Πιο συγκεκριμένα η ίδια είπε:

Δεν ήταν ζωή γι’ αυτόν. Δεν ήταν σε θέση να εκφραστεί τελευταία. Τουλάχιστον

πέθανε στον ύπνο του και έφυγε τόσο γαλήνια… Ήμουν μαζί του όλη την ώρα και απλά έφυγε. Ήταν αυτό που ήθελε. Είχε άνοια και αυτό είχε επιπτώσεις πάνω του. Ικανοποιήθηκε η τελευταία του επιθυμία να φύγει ήσυχα

Η 91χρονη γαλλομαροκινή ζωγράφος, η οποία γνώρισε τον Σον Κόνερι το 1970 σε ένα τουρνουά γκολφ και έγινε η δεύτερη σύζυγός του το 1975, είπε ακόμα χαρακτηριστικά:

Ήταν εντυπωσιακός και είχαμε μια υπέροχη ζωή μαζί. Ήταν ένας άνδρας υπόδειγμα. Θα είναι πολύ δύσκολο χωρίς αυτόν, το ξέρω. Αλλά (η ιστορία της υγείας του) δεν μπορούσε να διαρκέσει για πάντα και έφυγε ήρεμα

Ο Sean Connery ήταν η μεγάλη αγάπη της ζωής της και αυτή της δικής του. Όταν γνωρίστηκαν για πρώτη φορά ήταν αδύνατο να επικοινωνήσουν καθώς οι δυο τους μιλούσαν άλλη γλώσσα. Όμως η σπίθα μεταξύ τους ήταν τόσο μεγάλη που για περίπου ένα μήνα η επικοινωνία τους γινόταν με τη γλώσσα του σώματος!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Συγκλονιστική η σύζυγος του Sean Connery, Micheline Roquebrune, όσα είπε για τον θάνατο του αγαπημένου της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκλονιστική, Sean Connery Micheline Roquebrune,sygklonistiki, Sean Connery Micheline Roquebrune