Μείνει μακριά απ’ αυτά τα φυσικά λιπαντικά όταν πρόκειται για το σεξ

18:41 27/3/2017 - Πηγή: iPop

Το λιπαντικό είναι μια σπουδαία εφεύρεση, η οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν υπάρχει όρεξη αλλά το σώμα δεν συνεργάζεται ή όταν οι δύο σύντροφοι θέλουν να πάνε την απόλαυση ένα βήμα παραπέρα. Παρ’ όλα αυτά, όταν πρόκειται για το σεξ, δεν σημαίνει ότι κάθε υγρό είναι και λιπαντικό, γι’ αυτό κι εμείς σου λέμε να μείνεις μακριά απ’ αυτά τα φυσικά λιπαντικά.

Λάδι καρύδας

Το λάδι καρύδας, ενώ δεν περιέχει βλαβερά συστατικά για τον οργανισμό σου, μπορεί να καταστρέψει την ελαστικότητα του προφυλακτικού με αποτέλεσμα εκείνο να σπάσει, κάτι το οποίο φυσικά και δεν θέλεις σε καμία περίπτωση, γι’ αυτό μείνε μακριά!

Βαζελίνη

Μπορεί να μοιάζει με λιπαντικό, αλλά η βαζελίνη μπορεί να οδηγήσει σε μόλυνση. Έρευνα διαπίστωσε ότι οι γυναίκες που είχαν χρησιμοποιήσει βαζελίνη ως λιπαντικό κατά τον τελευταίο μήνα είχαν πάνω από διπλάσιες πιθανότητες για βακτηριακή κολπίτιδα σε σύγκριση με τις γυναίκες που δεν είχαν χρησιμοποιήσει.

Baby oil

Όχι μόνο μπορεί να καταστρέψει την αποτελεσματικότητα του προφυλακτικού, αλλά το να βάλεις baby oil στον κόλπο μπορεί να σε οδηγήσει πολύ γρήγορα σε μόλυνση. Συγκεκριμένα, σε μεγάλη έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε πως το baby oil αυξάνει τις πιθανότητες για να ανάπτυξη μόλυνσης ζύμης, τη γνωστή σε όλους καντιντίαση.

Photo: Getty

The post Μείνει μακριά απ’ αυτά τα φυσικά λιπαντικά όταν πρόκειται για το σεξ appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
λιπαντικα σεξ, λαδι καρυδας λιπαντικο
Τυχαία Θέματα