Δολοφονία στο Μοσχάτο: Επιστροφή στο σπίτι με «βραχιολάκι» για τον Παραολυμπιονίκη

18:04 27/3/2017 - Πηγή: iPop

Επιστρέφει στην οικία του με «βραχιολάκι» ο 39χρονος Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης, Βασίλης Τσαγκάρης, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης δολοφόνησε τον 47χρονο ξενοδόχο μέσα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ, το οποίο διατηρεί στην περιοχή του Μοσχάτου.

Μετά την απολογία του, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Βασίλης Τσαγκάρης φέρεται να ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν ότι ο 39χρονος θα τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό με «βραχιολάκι» μέχρι την διεξαγωγή της δίκης.

Ο Παραολυμπιονίκης υποστήριξε πως πρόθεσή

του δεν ήταν η δολοφονία, αλλά αντέδρασε μ’ αυτό τον τρόπο λόγω του φόβου του.

Ο λόγος για τον οποίο ο 39χρονος δεν κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι τη δίκη είναι επειδή βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ωστόσο, επειδή για το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται, η προφυλάκιση είναι η μόνη επιλογή, ως εναλλακτική ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν τον κατ’ οίκον περιορισμό με ταυτόχρονη ηλεκτρονική επιτήρηση (βραχιολάκι).

Ο συνήγορος του 39χρονου, Πέτρος Μαντούβαλος, δήλωσε: «Θα είναι σπίτι του με ηλεκτρονική επιτήρηση. Κατά την απολογία του ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη και απολογήθηκε με ειλικρίνεια. Ουδέποτε είχε πρόθεση να σκοτώσει».

Όσα ανέφερε ο 39χρονος στην απολογία του:

«Μου επιτέθηκε πρώτος, είχε βίαιη συμπεριφορά… Μου είπε αν δεν έρθεις να καταθέσεις στο δικαστήριο και να πεις ότι τα είχες με την γυναίκα μου, θα σκοτώσω τη μάνα σου και τον αδελφό σου», ισχυρίστηκε ο Βασίλης Τσαγκάρης στην απολογία του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το θύμα είχε επιδείξει και στο παρελθόν βίαιη συμπεριφορά. Ο φόβος ήταν αυτός που τον οδήγησε στο να σκοτώσει τον 47χρονο ξενοδόχο, κατά τον ίδιο.

Σύμφωνα με τον Παραολυμπιονίκη, το θύμα τού κρατούσε τα χέρια και ο ίδιος πυροβόλησε έχοντας στα χέρια του το όπλο.

Βγαίνοντας απ’ το γραφείο του ανακριτή, ο δράστης δήλωσε: «Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχή μου τη Δικαιοσύνη. Λυπάμαι πολύ για αυτό που έγινε. Εύχομαι να μην συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που έγινε σε μένα».

Όσα κατέθεσε η σύζυγος του θύματος:

Η σύζυγος του θύματος ξεκαθάρισε πως η σχέση τους είχε λήξει εδώ και χρόνια, ενώ το θύμα είχε φθάσει στο σημείο να την απειλεί με όπλο στο κεφάλι.

Παράλληλα, η ίδια υποστήριξε πως έχει βρεθεί μόνο μια φορά ερωτικά με τον Παραολυμπιονίκη και ισχυρίστηκε για το θύμα πως το «μυαλό του έπαιζε περίεργα παιχνίδια».

Διαβάστε ακόμα:

Δολοφονία στο Μοσχάτο: Καρέ καρέ τα πρώτα λεπτά μετά τη δολοφονία (Videos)

The post Δολοφονία στο Μοσχάτο: Επιστροφή στο σπίτι με «βραχιολάκι» για τον Παραολυμπιονίκη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα