Μeghan Markle και Πρίγκιπας Harry έκαναν unfollow όσους ακολουθούσαν στο Instagram!

09:41 5/8/2019 - Πηγή: iPop

Μeghan Markle και Πρίγκιπας Harry στο Instagram δεν είναι ιδιαιτέρως ενεργοί καθώς το πριγκιπικό ζεύγος πρέπει να ασχοληθεί και με την ανατροφή του παιδιού… Ωστόσο, έκαναν unfollow όσους ακολουθούσαν στο Instagram και εξήγησαν τον λόγο.

Μeghan Markle και Πρίγκιπας Harry στο Instagram

έχουν κοινό λογαριασμό και είμαστε σίγουροι πως το έχεις τσεκάρει ήδη. Συνήθως το χρησιμοποιούν για να βγάλουν κάποια ανακοίνωση, να ανεβάσουν με προσοχή και μέτρο κάποια φωτογραφία και για… καλό σκοπό!

Η Δούκισσα και ο Δούκας του Sussex, όμως, προχώρησαν σε μια κίνηση που προβλημάτισε αρκετούς, Έκαναν unfollow όλους όσους ακολουθούσαν στο Instagram. Και για να μην παρεξηγηθεί κανείς αλλά κυρίως για να εξηγήσουν τον σημαντικό λόγο που το κάνουν αυτό εξέδωσαν μια ανακοίνωση.

Γιατί… δεν γίνεται να σε ακολουθούν 9,3 εκ. άνθρωποι και να μην ακολουθείς κανένας. Βεβαίως, αν είσαι η Meghan Markle ή ο Πρίγκιπας Harry, όλα γίνονται.

Και ποιος τελικά ακολουθούν Meghan Markle και Πρίγκιπας Harry στο Instagram;

Σε ένα posts τους, λοιπόν, εξήγησαν αυτή την «αλλόκοτη» για πολλούς συμπεριφορά. Στην πραγματικότητα, είναι για καλό σκοπό καθώς  ζήτησαν από τους ακόλουθούς τους να τους προτείνουν ποιοι 15 λογαριασμοί στο Instagram, αξίζουν το follow του, “Sussexroyal”.

Έτσι, προσπαθούν να δώσουν περισσότερη βάση φιλανθρωπικό έργο που μπορεί να κάνουν κάποιοι άνθρωποι ή οργανισμοί που βρίσκονται στην αφάνεια και να το προβάλλουν μέσα από τον λογαριασμό τους στο Instagram

«Για τον μήνα Αύγουστο, θέλουμε την βοήθειά σας. Θέλουμε να μάθουμε ποια είναι η δική σας δύναμη για αλλαγή… Κάθε μήνα θα αλλάζουμε τους λογαριασμούς που ακολουθούμε για να υπερτονίσουμε διάφορους σκοπούς, ανθρώπους ή οργανισμούς που κάνουν καταπληκτικά πράγματα για τις κοινότητές τους και τον κόσμο γενικότερα», αναφέρουν χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Τις επόμενες ημέρες σας παρακαλούμε προσθέστε στα σχόλια παρακάτω τις δικές σας προτάσεις: Κάποιον που έχετε σαν πρότυπο, κάποιον οργανισμό που κάνει καταπληκτική δουλειά και όλοι μας θα έπρεπε να ακολουθούμε, κάποιον λογαριασμό που σας εμπνέει προκειμένου να γίνετε καλύτεροι αλλά και να κάνετε καλύτερα πράγματα (ή που απλώς σας κάνει να νιώθετε καλύτερα), ή την λαβή που σας γεμίζει με αισιοδοξία για ένα λαμπρότερο αύριο

Γι΄αυτό φίλοι celebrities αν με ακούτε… μην στεναχωριέστε για το unfollow, ήταν για καλό σκοπό!

Photo: Instagram Account: sussexroyal/ PA images / Getty images – Chris Jackson

Το άρθρο Μeghan Markle και Πρίγκιπας Harry έκαναν unfollow όσους ακολουθούσαν στο Instagram! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα