Με το ίδιο όπλο οι επιθέσεις εναντίον των δύο οδηγών ταξί στην Κηφισιά

15:05 2/3/2017 - Πηγή: iPop

Νέα στοιχεία σχετικά με το όπλο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε από τον άγνωστο άντρα για να σκοτώσει τον άτυχο οδηγό ταξί, βλέπουν το φως της δημοσιότητας, καθώς σύμφωνα μ’ αυτά, το όπλο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην πρώτη επίθεση εναντίον του οδηγού, ο οποίος γλίτωσε, είναι το ίδιο με την δεύτερη επίθεση.

Τα νέα στοιχεία αποδεικνύουν ότι πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο, ο οποίος δρα

στην περιοχή της Κηφισιάς και έχει συγκεκριμένο στόχο, αυτόν των οδηγών ταξί. Αυτό απομακρύνει τα σενάρια, που θέλουν να είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών, καθώς, όπως λένε και φίλοι του άτυχου άντρα, ο ίδιος δεν είχε διαφορές με κανέναν.

Από την βαλλιστική έρευνα αποδεικνύεται ότι το όπλο με το οποίο πυροβολήθηκαν οι δύο οδηγοί ταξί στις 11 και 22 Φεβρουαρίου στην περιοχή της Κηφισιάς είναι το ίδιο, επομένως αλλάζουν τα δεδομένα για την αστυνομία, η οποία στρέφει τις έρευνες τις αλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όπλο είναι 22άρι πιστόλι 6,35 mm – ο.25 το οποίο, μάλιστα, φέρει σιγαστήρα. Ο 31χρονος οδηγός ταξί, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με τον δράστη των δύο επιθέσεων πρώτη φορά στις 11 Φεβρουαρίου, αναμένεται να εισέλθει και πάλι στα γραφεία Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να δώσει και πάλι στοιχεία για την επίθεση εναντίον του.

Στόχος της αστυνομίας είναι μέσα από την περιγραφή του άντρα να μπορέσουν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του δράστη, προκειμένου σύντομα να οδηγηθούν στα βήματά του, καθώς αν πρόκειται για serial killer θα πρέπει να προλάβουν νέα επίθεσή του. Σημειώνεται ότι προς το παρόν κανείς δεν μπορεί να πει ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς τα θύματα είναι δύο.

Το προφίλ του δράστη:

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, πρόκειται για Έλληνα ηλικίας 25-30 ετών, με ύψος λίγο πάνω από 1.70, αδύνατο, ο οποίος συνηθίζει να κυκλοφορεί με φόρμες και μπουφάν με κουκούλα.

Όπως φαίνεται ο δράστης εξαφανίζεται μετά τις επιθέσεις, επομένως γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή της Κηφισιάς και εκεί δρα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο ίδιος να είναι και κάτοικος Κηφισιάς, γι’ αυτό και να δρα σε αυτήν, αφού αυτήν γνωρίζει καλύτερα για να οργανώνει τις κινήσεις του.

Τι άλλα στοιχεία υπάρχουν;

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία, τα οποία να μπορούσαν να οδηγήσουν στον δράστη, ενώ και οι έρευνες, οι οποίες έγιναν στα δύο ταξί για ύπαρξη αποτυπωμάτων και DNA δεν είχαν αποτέλεσμα ως τώρα.

Διαβάστε επίσης:

Νέες πληροφορίες για τη δολοφονία του οδηγού ταξί- Που στρέφονται οι έρευνες;

The post Με το ίδιο όπλο οι επιθέσεις εναντίον των δύο οδηγών ταξί στην Κηφισιά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα