Personas non gratas για τα Oscars πλέον οι δύο υπεύθυνοι του τραγικού λάθους

14:46 2/3/2017 - Πηγή: iPop

Personas non gratas είναι πλέον για τα Oscars οι δύο υπεύθυνοι του τραγικού λάθους το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ν’ ανακοινωθεί λάθος νικητής στην κατηγορία για την καλύτερη ταινία.

Ειδικότερα, η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών ανακοίνωσε πως δεν θα συνεργαστεί ξανά με τους δύο λογιστές της ελεγκτικής εταιρείας PriceWaterhouseCoopers, η οποία έχει αναλάβει την καταμέτρηση των ψήφων για τα Oscars.

Οι δύο λογιστές έδωσαν λάθος φακέλους στους Warren Beatty και Faye Dunaway για

τον νικητή με αποτέλεσμα να ανακοινωθεί ότι η καλύτερη ταινία είναι το La La Land, ενώ ο πραγματικός νικητής ήταν το Moonlight.

Συνεπώς, οι δύο λογιστές Martha Ruiz και Brian Callinan από εδώ και πέρα θα θεωρούνται ανεπιθύμητα πρόσωπα στις επόμενες τελετές απονομής βραβείων Oscars.

Η ελεγκτική εταιρεία, διευκρίνισε εκπρόσωπος της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, δεν θα έρθει αντιμέτωπη προς το παρόν με κυρώσεις.

Πρόκειται για την πιο μεγάλη γκάφα που έχει γίνει ποτέ στα Oscars, με τις τελετές να χαρακτηρίζονται σε γενικά πλαίσια απ’ την προσοχή στις λεπτομέρειες και την ομαλή έκβασή τους.

Όταν έγινε το επίμαχο λάθος, χρειάστηκαν 2μισι λεπτά προκειμένου να διορθωθεί. Οι παραγωγοί του La La Land είχαν προλάβει, όμως, να ολοκληρώσουν τις ευχαριστήριες ομιλίες τους και στη συνέχεια ανακοινώθηκε το λάθος κι ανέβηκαν να παραλάβουν το βραβείο τους οι παραγωγοί του Moonlight.

The post Personas non gratas για τα Oscars πλέον οι δύο υπεύθυνοι του τραγικού λάθους appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα