Μην πετάξεις το αντηλιακό που τελείωσε. Δες τι μπορείς να κάνεις!

11:37 30/7/2020 - Πηγή: iPop

Πλέον γνωρίζεις πόσο σημαντικό είναι το αντηλιακό στη ζωή σου και πιστεύουμε ότι δεν διακινδυνεύεις να βγαίνεις στην παραλία χωρίς να φοράς. Το ίδιο και στις βόλτες σου. Ο ήλιος είναι εκεί και σε βλάπτει ακόμα κι όταν εσύ δεν τον βλέπεις. Επομένως, σίγουρα έχει τουλάχιστον μια συσκευασία αντηλιακού στο σπίτι σου κι εμείς σου λέμε να μην πετάξεις το αντηλιακό που τελείωσε! Αυτό το σωληνάριο μπορεί να έχει κι άλλες χρήσεις που δεν έχεις φανταστεί!

Αρχικά, πρέπει να σου πούμε πως πριν πετάξεις το αντηλιακό στον κάδο, θα πρέπει να ελέγξεις ότι δεν περιέχει όντως ακόμα μέσα προϊόν. Πολύ προϊνό

“κάθεται” στις άκρες στο σωληνάριο και δεν μπορείς να το καταλάβεις παρά μόνο εάν το ανακινήσεις. Επομένως, για οικονομία μην το πετάξεις πριν σιγουρευτείς ότι έχεις χρησιμοποιήσει όλο το προϊόν.

Όμως, δεν είναι αυτός ο λόγος που σου λέμε να μην πετάξεις το αντηλιακό που τελείωσε.

Τι μπορείς να κάνεις με το αντηλιακό που τελείωσε

Στο άδειο μπουκαλάκι- σωληνάριο απ’ το αντηλιακό σου μπορείς να αποθηκεύσεις πράγματα!

Μπορείς να παίρνεις μαζί σου το άδεια μπουκαλάκι για να έχεις πράγματα αξίας στην παραλία ή ακόμα και να το χρησιμοποιήσεις ως μια καλή “κρυφώνα” για χρήματα και κοσμήματα μέσα στο σπίτι!

Πώς θα το κάνεις αυτό;

Πολύ απλά, κόψε λίγο το μπουκαλάκι ή το σωληνάριο στην άκρη του ή στο κάτω μέρος, αφαίρεσε ό,τι προϊόν μπορεί να έχει μείνει μέσα και πλύντο.

Αφού στεγνώσει και είναι καθαρό, μπορείς να βάλεις μέσα στη μαγική κρυψώνα ό,τι θέλεις!

Το συγκεκριμένο hack λειτουργεί καλύτερα με τα σωληνάρια, καθώς αν τα κόψεις λίγο στην άκρη, οι άκρες τους γυρίζουν προς τα μέσα και δημιουργείται ουσιαστικά ένα φυσικό κούμπωμα για να το ανοιγοκλείνεις χωρίς να πέφτουν έξω τα πράγματα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε και αυτό:

Υπάρχει διαφορά στο αντηλιακό για τα παιδιά και τους ενήλικες;

Photo: yue su/ Unsplash

Το άρθρο Μην πετάξεις το αντηλιακό που τελείωσε. Δες τι μπορείς να κάνεις! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα