Με κορονοϊό η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος – Οι πρώτες τους δηλώσεις

11:39 12/11/2020 - Πηγή: iPop

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος έχουν κορονοϊό, όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής της. Οι δύο σεφ της εκπομπής Happy Day βρέθηκαν θετικοί στον ιό αυτό, ενώ να θυμίσουμε πως τις προηγούμενες ημέρες της εβδομάδας δεν είχαν εμφανιστεί στο πλατό της εκπομπής.

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος έχουν κορονοϊό, όπως είπε και η παρουσιάστρια της εκπομπής, διευκρινίζοντας ότι απουσιάζουν όλη την εβδομάδα από την

εκπομπή και εξηγώντας γιατί εκείνη και η ομάδα της συνεχίζουν κανονικά να πηγαίνουν στο πλατό.

Η Μαρία και ο Δημήτρης έρχονται Δευτέρα με Πέμπτη στο Happy Day. Την Τρίτη ήταν και οι δύο μια χαρά και βγήκε αρνητικό το τεστ στο οποίο υπεβλήθησαν. Την Πέμπτη και την Παρασκευή βγήκαν να κάνουν τα τελευταία ψώνια που ήταν ανοικτή η αγορά. Η Μαρία άρχιζε να μη νιώθει καλά την Κυριακή που ξύπνησε. Τη Δευτέρα το πρωί υπεβλήθησαν σε μοριακό τεστ, η Μαρία ήταν θετική. Ο Δημήτρης αρχικά δεν είχε τίποτα, αλλά προς Τετάρτη άρχιζε να εμφανίζει συμπτώματα

Λίγη ώρα μετά, η Μαρία και ο Δημήτρης εμφανίστηκαν μέσω Skype στην εκπομπή και μίλησαν με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της. Το ζευγάρι, που βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του, εξήγησε τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες.

Η Μαρία Μπέη είπε χαρακτηριστικά ότι εκείνη ήταν αυτή που εμφάνισε πρώτα τα συμπτώματα κι έκανε το τεστ, το οποίο βγήκε και θετικό.

Τώρα το περνάμε καλά, τις προηγούμενες μέρες δεν ήμουν καλά. Την προηγούμενη Τρίτη κάναμε το τεστ και ήμασταν αρνητικοί. Την Παρασκευή πήγαμε για τα αναγκαία ψώνια. Σάββατο βράδυ άρχισα να εμφανίζω τα πρώτα συμπτώματα. Με πονούσε πολύ η μέση μου, είχα πόνους σε όλο το σώμα, είχα μπούκωμα, δεν είχα γεύση, αλλά δεν είχα ανεβάσει πυρετό. Έκανα μοριακό τεστ τη Δευτέρα και βγήκε θετικό. Ο Δημήτρης δεν το έκανε γιατί δεν είχε συμπτώματα, αλλά από τη στιγμή που ζούμε στο ίδιο το σπίτι αργά ή γρήγορα θα κολλούσε και αυτός. Και αφού είδαμε ότι από χθες έχει συμπτώματα, λογικά και ο Δημήτρης είναι θετικός στον κορονοϊό. Τις πρώτες μέρες τα συμπτώματα ήταν βαριά. Ακόμα και σήμερα δεν είμαι πολύ καλά.

Ο Δημήτρης Μπέλλος από την πλευρά του είπε πως εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα το βράδυ της Τρίτης και πως περνάει τον ιό πιο χαλαρά από τη Μαρία, αν και νιώθει μια κόπωση. Ο σεφ, μάλιστα, τόνισε πως παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ο υγιεινός τρόπος ζωής και το τι τρως.

Δες όλα όσα είπαν η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος στο Happy Day για τη μάχη τους με τον κορονοϊό:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Με κορονοϊό η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος – Οι πρώτες τους δηλώσεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρία Μπέη, Δημήτρης Μπέλλος –,maria bei, dimitris bellos –