Μεγάλο spoiler για τις Άγριες Μέλισσες: Θα δούμε τον Βόσκαρη γαμπρό στο Διαφάνι;

19:59 11/11/2020 - Πηγή: iPop

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1. Το νέο spoiler για τις Άγριες Μέλισσες θέλει τον Μάνο Βόσκαρη να ντύνεται γαμπρός στο Διαφάνι. Ποια θα πέσει στα δίχτυα του;

O διευθυντής των φυλακών, με τη βοήθεια του Δούκα, θα μπει στη Χωροφυλακή. Σύμφωνα με το spoiler απ’ την εφημερίδα On Time, στόχο έχει να γίνει διοικητής και να βγάλει από την μέση τον ενωμοτάρχη του χωριού, τον Προύσαλη, αλλά και τον εγγονό

του Νέστορα, τον νεαρό χωροφύλακα Άγγελο Φαναριώτη, ο οποίος είναι ερωτευμένος με τη Σοφούλα.

Η μικρή κόρη του Τόλια θέλει να ξεχάσει τον Λάμπρο, ο οποίος αγαπάει την Ελένη, αλλά και να αποκτήσει δύναμη. Ο Μάνος Βόσκαρης θα εκμεταλλευτεί το γεγονός για να της ρίξει τα δίχτυα του. Η νεαρή θα “πέσει” σ’ αυτά, όμως, εκείνος έχει άλλα σχέδια. Θέλει να μαζέψει στοιχεία, μέσα απ’ τον κοινοτάρχη πατέρα της, και να μπορέσει να κλείσει ξανά την Ελένη στη φυλακή.

Η Ελένη προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει κάποια ενοχοποιητικά στοιχεία για τα όσα έχει διαπράξει ο Βόσκαρης, γιατί τον μισεί για όλα αυτά που της έκανε και θέλει να τον βάλει στη φυλακή. Το μίσος των δυο τους είναι τεράστιο, όμως ο Βόσκαρης ενδόμυχα έχει ερωτευθεί την Ελένη.

Η αποχώρηση του Βασίλη Μπισμπίκη από τα Κορφιάτικα βραβεία και το spoiler που έδωσε για τις Άγριες Μέλισσες

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Βόσκαρης θα καταφέρει να αρραβωνιαστεί τη Σοφούλα και όταν γίνεται διοικητής με τη βοήθεια του Δούκα, εκείνη ονειρεύεται ότι θα γίνει πρώτη κυρία στο χωριό. Ο Βόσκαρης προχωρά σε ένα γάμο που θα κάνει άνω κάτω το Διαφάνι.

Όμως, έχει ξεχάσει κάποιον που μπορεί να τον πολεμήσει με τα ίδια του τα μυστικά.

Αυτό ήταν ένα απ’ τα μεγαλύτερα spoiler για τις Άγριες Μέλισσες κι εμείς ανυπομονούμε να δούμε τις εξελίξεις στη μικρή οθόνη!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μεγάλο spoiler για τις Άγριες Μέλισσες: Θα δούμε τον Βόσκαρη γαμπρό στο Διαφάνι; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα