Με αυτούς τους τρόπους θα μπορέσεις να κρατήσεις ζωντανό τον ερωτισμό στη σχέση σου

14:01 15/3/2021 - Πηγή: iPop

Σε κάθε νέα σχέση ο ερωτισμός ανάμεσα στο ζευγάρι είναι διάχυτος. Ωστόσο, όταν πρόκειται για σχέσεις οι οποίες μετρούν κάποια χρόνια μαζί συχνά δε φαίνεται να συμβαίνει το ίδιο. Αν αναρωτιέσαι κι εσύ με ποιους τρόπους θα μπορέσεις να κρατήσεις ζωντανό τον ερωτισμό στη σχέση σου, έχουμε αρκετές προτάσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν!

Πώς να κρατήσεις ζωντανό τον ερωτισμό στη σχέση σουΜιλήστε μεταξύ σας για τις ανάγκες σας

Το πρώτο βήμα είναι να αναγνωρίσεις τη σημασία της σπίθας για σένα και το σύντροφό σου. Είναι πιθανό

ότι αυτό που σε κάνει να νιώθεις ότι σε αγαπούν και σε εκτιμούν μπορεί να είναι διαφορετικό από αυτό που κάνει τον σύντροφό σου να νιώθει ακριβώς τα ίδια συναισθήματα, καθώς όλοι έχουμε διαφορετικές γλώσσες αγάπης. Αυτό σημαίνει επίσης ότι δίνουμε και δείχνουμε αγάπη με διαφορετικούς τρόπους. Αντί να ελπίζεις ότι ο σύντροφός σου θα σου δείχνει ότι σε αγαπάει με τον τρόπο που θες ή να αισθάνεσαι δυσαρέσκεια όταν δεν το κάνει, θα χρειαστεί να έχεις εμπιστοσύνη στη σχέση σου και να ξεκινήσεις να ζητάς όλα όσα χρειάζεσαι.

Freepik Κάντε κάθε βδομάδα και κάτι διαφορετικό

Προσπαθήστε να μετατρέψετε την καθημερινότητά σας σε παιχνίδι! Στην αρχή κάθε εβδομάδας, σκεφτείτε κάτι εξαιρετικά συγκεκριμένο για το οποίο πρέπει ο καθένας να κάνει κάτι. Ακόμα μπορείτε να ορίσετε μία ημερομηνία έκπληξης κατά την οποία ο κάθε ένας θα ετοιμάσει μία έκπληξη στον άλλο. Ίσως να θέλετε περισσότερο χρόνο μαζί ή ίσως να θέλετε να περάσετε και κάποιο χρόνο χώρια ώστε να επανεκτιμήσετε τη σημαντικότητα της σχέσης σας. Δοκιμάστε να συζητήσετε και να μοιραστείτε ιδέες ώστε να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

Αφήστε επιτέλους ΚΑΤΩ το τηλέφωνο

Αφήστε κάτω τα τηλέφωνα και περάστε ουσιαστικό χρόνο μαζί. Κάντε κάτι μαζί και αφήστε τα τηλέφωνα ιδανικότερα ακόμα και σε άλλο δωμάτιο. Αν όχι συνέχεια, ορίστε κάποια μέρα την εβδομάδα (αν όχι περισσότερες) κατά την οποία θα χαλαρώνετε μαζί στο δωμάτιο, ή θα βλέπετε κάποια ταινία ή ακόμα θα έχετε σχεδιάσει ένα ραντεβού για γεύμα με χαμηλό φωτισμό και αρωματικά χώρου που θα σας κάνουν να χαλαρώσετε και να απολαύσετε λίγο ουσιαστικό χρόνο παρέα. Συζητήστε για τις πιο ωραίες σας αναμνήσεις και αναβιώστε τις.

Freepik Να κοιτάζεστε στα μάτια

Οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει να κοιταζόμαστε στα μάτια όταν συνομιλούμε. Το κάνουμε πολύ στην αρχή όταν γνωρίζουμε τον άλλο, στην κυριολεξία τον τρώμε με τα μάτια μας και κάποια χρόνια μετά αν μας ρωτήσουν τι χρώμα είναι τα μάτια του μπορεί να μην είμαστε σίγουροι να του απαντήσουμε. Να κοιτάτε στα μάτια τον άλλο και να απαιτείτε να σας κοιτάει και εκείνος. Τα μάτια σας μιλούν με μία δική τους γλώσσα την οποία καλό είναι να μη σιωπούμε.

Με αυτούς τους τρόπους και άλλους πολλούς μπορείς να κρατήσεις ζωντανό τον ερωτισμό στη σχέση σου!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Με αυτούς τους τρόπους θα μπορέσεις να κρατήσεις ζωντανό τον ερωτισμό στη σχέση σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Με αυτούς τους τρόπους θα μπορέσεις να κρατήσεις ζωντανό τον ερωτισμό στη σχέση σου,