Με αυτή την συσκευή ο σκύλος σου δεν θα ξαναπεινάσει!

16:32 1/12/2014 - Πηγή: iPop

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής είναι ένα μόνιμο τρέξιμο. Η πολύ δουλειά στο γραφείο σε κάνει να ξεχνάς τα κλειδιά, το κινητό σου ή ακόμα που έχεις παρκάρει το αυτοκίνητο σου. Αυτά όμως είναι πταίσματα, που αν δεν σου δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα δεν τρέχει και τίποτα. Όμως δεν ζεις μόνος σου, έχεις και ένα μικρό σκυλάκι που σε έχει ανάγκη. Μπορεί να μην έχεις πολύ χρόνο να περάσεις μαζί με το σκυλάκι σου αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς να το ταΐσεις Πόσες φορές έχεις θυμηθεί ότι δεν έβαλες στον σκύλο σου φαΐ αλλά είσαι ήδη στο γραφείο.

Ξεχασιάρη αφεντικό, ξέρεις ότι υπάρχει συσκευή που μπορείς να ταΐσεις

τον σκύλο σου με το πάτημα ενός κουμπιού και έτσι ο σκύλος να μην ξαναπεινάσει; Η συσκευή αυτή λέγεται Pintofeed. Η χρήση είναι πολύ εύκολη. Πριν φύγεις από το σπίτι την προγραμματίζεις, κατεβάζεις την αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό σου και όταν θες να ταΐσεις το σκύλο σου απλά την ενεργοποιείς ασύρματα.

Μόλις η συσκευή δώσει στο κατοικίδιο σου να φάει σου στέλνει ειδοποίηση στο Facebook, στο Twitter ή απλά σου στέλνει ένα μήνυμα.

Η συσκευή αυτή μπορεί να χωρέσει μέχρι και 5 κιλά τροφής και κρατάει την τροφή φρέσκια. Μπορείς επίσης να προγραμματίσεις πόση ποσότητα τροφής θα απελευθερώνει κάθε φορά, ώστε να μην τρώει το κατοικίδιο σου non stop.

Η εφαρμογή, που σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμη για να την κατεβάσεις, είναι συμβατή με όλα τα smartphones αλλά θα μπορείς να την κατεβάσεις και στον υπολογιστή σου. Η συσκευή κοστίζει 199 δολάρια και μπορείς να την παραγγείλεις από εδώ.

The post Με αυτή την συσκευή ο σκύλος σου δεν θα ξαναπεινάσει! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα