Έτσι θα καταφέρεις να διαχειριστείς σωστά τον χρόνο σου

16:04 1/12/2014 - Πηγή: iPop

Ο χρόνος σου είναι πλέον πολύτιμος και οι δουλειές που έχεις να κάνεις πάρα πολλές. Έτσι, βρήκαμε μικρά tips τα οποία θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς σωστά τον χρόνο σου και να τον μοιράσεις αναλόγως με τις δουλειές που έχεις να κάνεις.

Πώς μπορείς να διαχειριστείς σωστά το χρόνο σου;Κράτα τεφτέρι: Το να σημειώνεις όλα όσα έχεις να κάνεις θα σε βοηθήσει πολύ στο να χωρίσεις εύκολα και γρήγορα τον χρόνο σου και να διεκπεραιώσεις όλες σου τις δουλειές με σωστή σειρά και τάξη.Μην τα κάνεις όλα μαζί: Μην ξεκινάς ποτέ να κάνεις πολλά πράγματα
μαζί εκτός και αν έχεις κάποια συγγένεια με τον Ναπολέοντα και δεν μας το έχεις αποκαλύψει ακόμα. Για να μπορέσεις, λοιπόν, να διαχειριστείς σωστά το χρόνο σου θα πρέπει να ξεκινάς μία μία τις δουλειές σου και αφού τις τελειώνεις να ξεκινάς την επόμενη.Κάνε μικρά διαλείμματα: Πριν ξεκινήσεις τις δουλειές σου σημείωσε ακόμα και τα διαλείμματα που μπορείς να κάνεις ακόμα και αν είναι ολιγόλεπτα Δώσε μια ανάσα στον εαυτό σου να χαλαρώσει για να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις χωρίς να χρειάζεσαι ενέσεις καφεΐνης.Φάε σωστά: Μην ξεκινάς την ημέρα σου πίνοντας απλά ένα καφέ. “Ένα καλό πρωινό θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις ενέργεια αλλά παράλληλα και πνευματική διαύγεια.

The post Έτσι θα καταφέρεις να διαχειριστείς σωστά τον χρόνο σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα