Μάθε πως να βάζεις την ροζ σκιά που έχει κατακτήσει το Instagram και τις πασαρέλες

15:00 13/3/2022 - Πηγή: iPop

Εκτός της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, οι ροζ σκιά είναι στις κορυφαίες τάσεις του Instagram και πρόσφατα εμφανίστηκε και σε μερικά επεισόδια της πολύ δημοφιλούς σειράς Euphoria. Είτε μια απλή ροζ σκιά, είτε ένα φούξια γκλίτερ, είτε εντυπωσιακές ροζ βλεφαρίδες, το σίγουρο είναι πως αυτή η απόχρωση είναι η απόλυτη beauty τάση του 2022. Αυτοί είναι οι καλύτεροι τρόποι να την φορέσεις.

Κόκκινη σκιά: Θα κυριαρχήσει τον Χειμώνα και μαθαίνουμε να τη βάζουμε

Πώς να φορέσεις την ροζ σκιά για να εντυπωσιάσεις

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να φορέσεις το ροζ και κυρίως έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση και την επιλογή της σωστής απόχρωσης για εσένα.

Απόφυγε την εσωτερική περιοχή των ματιών

Το ροζ θα μπορούσε εύκολα να μοιάζει με μόλυνση των ματιών, οπότε είναι καλύτερο να κρατήσεις το χρώμα γύρω από το μάτι και όχι στην εσωτερική γραμμή. Επίσης, είναι σημαντικό να αποφεύγεις το κάτω μέρος του εσωτερικού ματιού, καθώς αυτό μπορεί συχνά να κάνει κάποιον να δείχνει άρρωστος. Συγκεντρώσου στο πάνω βλέφαρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mya (@makeupby_myad)

Η καφέ μάσκαρα κρατά τα πράγματα διακριτικά

Χρησιμοποίησε καφέ μάσκαρα στη ροζ σκιά ματιών σου αντί για μαύρη για μια πιο καθημερινή εμφάνιση. Το ροζ και το καφέ συνεργάζονται υπέροχα. Τα μάτια θα φαίνονται πιο απαλά.

Δημιούργησε ένα φτερό

Για τη νύχτα, μπορείς να επεκτήνεις τη σκιά ματιών σε σχήμα φτερού και να προσθέσεις πιο σκούρο ροζ πιο κοντά στην επάνω γραμμή των βλεφαρίδων για περισσότερο βάθος ή και μερικές βλεφαρίδες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doniella Davy (@donni.davy)

Κράτησε το υπόλοιπο πρόσωπο ουδέτερο

Όταν δημιουργείς ένα ροζ βλέμμα, είτε τη μέρα είτε τη νύχτα, κράτησε το πρόσωπο γυμνό και καθαρό… χωρίς χρώμα στα μάγουλα και γυμνά χείλη ώστε τα μάτια να είναι στο επίκεντρο και τέλεια τακτοποιημένα φρύδια.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μάθε πως να βάζεις την ροζ σκιά που έχει κατακτήσει το Instagram και τις πασαρέλες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις iPop