Η Zendaya μοιράζεται μαζί σου όλα τα μυστικά της διατροφής της και σε προτρέπει να ακολουθήσεις κι εσύ έναν υγιεινό τρόπο ζωής!

08:30 13/3/2022 - Πηγή: iPop

Η Zendaya είναι πολλά περισσότερα από τα φαρδιά μπλουζάκια που φορά στη σειρά Euphoria. Κάνε απλά μία σύντομη βόλτα στο προφίλ της στο Instagram. Μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της είναι με ένα ροζ, cutout φόρεμα από την καμπάνια που μας έκανε όλους να αναρωτιόμαστε τι τρώει και διατηρεί αυτό το υπέροχο κορμί σε τόσο καλή φόρμα. Για να μην μείνουμε με την απορία, λοιπόν, βρήκαμε τη διατροφή που ακολουθεί και την μοιραζόμαστε μαζί σου!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση
στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Η διατροφή που ακολουθεί η Zendaya στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο αυστηρή όσο νομίζεις, καθώς από πάντα η νεαρή ηθοποιός ήταν υπέρμαχος του body positivity. «Δεν υπάρχει σώμα που να είναι άσχημο. Τι σημαίνει άσχημο; Αυτή είναι μια λέξη που δεν μπαίνει ποτέ στο λεξιλόγιό μου», δήλωσε στο New You σε μια συνέντευξη το 2016.

Η Διατροφή της Kim Kardashian

Η Zendaya ακολουθεί μια χορτοφαγική διατροφή, αλλά όχι για λόγους υγείας. Σύμφωνα με το People, η Zendaya λατρεύει τα ζώα και έτσι αποφάσισε να αφήσει το κρέας εκτός της διατροφής της πριν από χρόνια.

Η λέξη ισορροπία είναι το moto της όσον αφορά το φαγητό. Από πράσινες σαλάτες μέχρι ψητά τυριά, παραμένει υγιής και περιποιείται τον εαυτό της.

Πρωινό:

Η Zendaya στην πραγματικότητα δεν είναι και πολύ πρωινός τύπος, αλλά πρέπει να φάει κάτι που θα την κρατήσει ενεργή και θα μπορέσει να ανταπεξέρθει σε αυτές τις πολυάσχολες μέρες. Το μυστικό της; Τρώει Nutella. «Θα φάω πρωινό, αλλά πρέπει να έχει λίγη Nutella: τηγανίτες, μούρα και Nutella», αποκάλυψε στο Harper’s Bazaar σε μία συνέντευξή της το 2017.

Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, η Nutella δεν είναι ακριβώς υγιεινή λόγω της περιεκτικότητάς της σε ζάχαρη. Αλλά η Zendaya ισορροπεί το γεύμα της με τηγανίτες και φρούτα, όπως τα μούρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Μεσημεριανό:

Μεταξύ των Euphoria, Spider-Man, Dune και πολλών άλλων έργων της, το μεσημεριανό γεύμα της Zendaya είναι συνήθως εν κινήσει. Αποκάλυψε στο Harper’s Bazaar ότι της αρέσει το ramen με καυτερή σάλτσα. Ωστόσο, φροντίζει ώστε το brand του ramen που επιλέγει να είναι χορτοφαγικό για να αποφύγει το ζωμό κότας.

Αν και η Zendaya είναι πολύ απασχολημένη, μένει μακριά από τον καφέ, τα αναψυκτικά και τα ενεργειακά ποτά. Αντλεί την ενέργειά της από τη δουλειά της και προσπαθεί να φροντίζει τον εαυτό της όσο μπορεί. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Glamour UK, δήλωσε ότι πολλές φορές επιλέγει να ζωγραφίσει ώστε να επαναφορτιστεί.

Το αγαπημένο της μεσημεριανό ποτό; Χυμός, ή πιο συγκεκριμένα, η λεμονάδα!

Η Zendaya δίνει «rendez-vous» με τον οίκο Valentino και αποδεικνύει πως είναι η πιο σέξι γυναίκα του Hollywood!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Βραδινό:

Η Zendaya δεν είναι και πολύ καλή μαγείρισσα, αλλά θα φτιάξει τις δικές της εποχιακές σαλάτες για δείπνο. Το αγαπημένο της γεύμα το καλοκαίρι είναι η ρυζοσαλάτα. Χρησιμοποιεί καστανό ρύζι, ζωμό λαχανικών, κρεμμύδι, κολοκυθάκια, μανιτάρια, καρότα, χυμό λεμονιού και ελαιόλαδο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

10 πράγματα που συμβαίνουν στο σώμα σου όταν γίνεσαι vegan και τα αγνοείς

Σνακ:

Είναι φανατική του παγωτού! Η Zendaya θα κάνει ένα μικρό δωράκι στον εαυτό της, απολαμβάνοντας ένα γλυκό σνακ στο πλατό ή στο σπίτι μετά το δείπνο. «Μην τα βάζεις με εμένα και τα Haagen Dazs μου», έγραψε η ηθοποιός μαζί με μια ανάρτησή της στο Instagram, κρατώντας ένα παγωτό Haagen Dazs.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Zendaya μοιράζεται μαζί σου όλα τα μυστικά της διατροφής της και σε προτρέπει να ακολουθήσεις κι εσύ έναν υγιεινό τρόπο ζωής! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Zendaya,