Μάθε πώς να επιλέξεις το σωστό χρώμα μαλλιών

07:31 27/8/2014 - Πηγή: iPop

Ένα από τα κλασικά γυναικεία προβλήματα αποτελεί το χρώμα μαλλιών! Οι γυναίκες και εδώ που τα λέμε τα τελευταία χρόνια και οι άντρες αποζητούν, κάνοντας πολλά πειράματα, το ιδανικό χρώμα μαλλιών. Τα πειράματα μέχρι να φτάσουν στο σωστό είναι πάρα πολλές φορές από υπερβολικά έως απογοητευτικά. Για να μην ανήκεις και εσύ σε αυτή την κατηγορία των λαθών άνοιξε τα αυτιά σου καλά και άκου.

Αν έχεις θερμή επιδερμίδα, σταρένια ή μελαμψή καλό θα ήταν να επιλέξεις αποχρώσεις του ανοιχτού καστανού και του χρυσού που θα αναδείξουν την επιδερμίδα σου και θα γλυκάνουν τα χαρακτηριστικά σου.Αν είσαι από
τις γυναίκες που έχουν λευκή επιδερμίδα και ανοιχτόχρωμα μάτια μία ωραία αντίθεση θα ήταν να κάνεις τα μαλλιά σου σκούρα για να δώσεις περισσότερο ένταση στα μάτια σου και φυσικά στην επιδερμίδα σου.Βέβαια, στα ανοιχτόχρωμα μάτια ταιριάζουν και οι ξανθιές αποχρώσεις μαλλιών. Καλό θα ήταν, όμως, αν επιλέξεις το ξανθό το φυσικό σου χρώμα να μην είναι πολύ σκούρο για να μην φαίνεται πολύ έντονη η αντίθεση όταν βγάνει η ρίζα σου.Αν αποφασίσεις να βάψεις τα μαλλιά σου σε χάλκινες ή κόκκινες αποχρώσεις προτίμησε να έχει το φυσικό σου χρώμα μία απόχρωση του κόκκινου ήδη μέσα του. Ή το δέρμα σου να έχει μικρές φακίδες.Tip!

Τώρα που σε βοηθήσαμε να επιλέξεις χρώμα μαλλιών επέλεξε και τη σκιά ματιών που θα χρησιμοποιήσεις για τις εξόδους σου!

The post Μάθε πώς να επιλέξεις το σωστό χρώμα μαλλιών appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα