Τι γίνεται όταν τα πρέπει και τα θέλω κάνουν πόλεμο;

19:31 26/8/2014 - Πηγή: iPop

Πήγαινε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο και να αναρωτήσου πώς πραγματικά ζεις. Στηρίζεσαι στα πρέπει ή ποντάρεις στα δικά σου θέλω; Αν, λοιπόν, η απάντηση που θα δώσεις στον εαυτό σου περιέχει μόνο τα πρέπει και τα θέλω σου έχουν χαθεί κάπου στη διαδρομή, κάτι γίνεται λάθος. Ίσως να κάνεις λίγο χώρο στις υποχρεώσεις που οκ το ξέρουμε είναι πολλές και να αποφασίσεις να φέρεις την ένταση που επιθυμείς στη ζωή σου.

Πήγες στο σχολείο που έπρεπε (ε εντάξει το ήθελες δεν θα άντεχες να υπογράφεις με σταυρό) και μετά σπούδασες. Άφησες, όμως, το μεγάλο σου όνειρο στην άκρη και αποφάσισες να κάνεις ένα

επάγγελμα που θεωρούσαν οι άλλοι πως σου ταίριαζε. Τώρα γιατί να μην έρθει η ώρα να παίξεις κυνηγητό με αυτά που θες;

Αν δεν το κάνεις τώρα και το αφήσεις ξανά για αργότερα τα πρέπει και τα θέλω θα κάνουν ένα μεγάλο πόλεμο και φυσικά τα προβλήματα θα γίνουν περισσότερα. Τα θέλω θα σε πνίξουν και τα βράδια θα σου φωνάζουν γιατί τα άφησες. Η λύση, λοιπόν, είναι μία! Πάρε βαθιά ανάσα και ξεκίνα από την αρχή! Ειδικά σε αυτή την εποχή που δεν έχεις και πολλά πλέον να χάσεις, το να κάνεις μία νέα αρχή μπορεί να αποτελέσει την πιο σοφή σου κίνηση. Σταμάτα να καταπιέζεις το είναι σου και σκέψου την πληρότητα που θα σου παρέχει το άγγιγμα του ονείρου σου.

Η ζωή είναι μικρή για να επαναπαυόμαστε και να αφήνουμε τα πάντα για αύριο που φυσικά μεταφέρεται σε μεθαύριο και αυτό να συνεχίζεται για αρκετό καιρό. Θα ξυπνήσεις ένα πρωί που απλά θα είσαι 70 θα έχεις όρεξη για ζωή, αλλά το σώμα σου και οι αντοχές σου δε θα σε βοηθούν. Οπότε κάνε τις αλλαγές που χρειάζεσαι τώρα!

The post Τι γίνεται όταν τα πρέπει και τα θέλω κάνουν πόλεμο; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα