Μαντώ Γαστεράτου: Ποζάρει με τα εσώρουχα 20 μέρες μετά τη γέννα

20:10 26/1/2020 - Πηγή: iPop

20 μέρες μόλις έχουν περάσει από τότε που έγινε μανούλα η Μαντώ και είναι πραγματικά υπέροχη. Η Μαντώ Γαστεράτου μετά τη γέννα συνεχίζει να είναι το ίδιο όμορφη με πριν και φυσικά μας το αποδεικνύει. 

Τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη, έφερε στον κόσμο η γνωστή παρουσιάστρια και παραγωγός ραδιοφωνικού σταθμού στις 6 Ιανουαρίου, γεννώντας ένα υγιές αγοράκι. Σήμερα, 20 μέρες μετά τη γέννηση του μωρού της, η Μαντώ μας δείχνει το σώμα της μετά τη γέννα, ανεβάζοντας ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας αφήνει πραγματικά με το στόμα ανοιχτό.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαντώ Γαστεράτου μετά τη γέννα ποζάρει με τα εσώρουχά της στον καθρέφτη της και μας αφήνει να δούμε τα κιλά που έχει χάσει μετά τη γέννηση του μωρού της. Η Μαντώ είναι το ίδιο όμορφη και σέξι και μάλλον αυτός είναι ο λόγος που το Instagram “έπεσε” με τη φωτογραφία της.

Μία βδομάδα μετά τη γέννα είχε ανεβάσει μία φωτογραφία της μόνο με τα εσώρουχα, γράφοντας “Μια εβδομάδα ακριβώς. Το σώμα σταδιακά επανέρχεται. Σε λίγες ημέρες το πρήξιμο θα φύγει. Don’t panic κορίτσια. Όλες όσες ρωτάτε, μην αγχώνεστε, η φύση ξέρει”.

Να θυμίσουμε πως η ίδια, βγαίνοντας από το μαιευτήριο, είχε δηλώσει η ημέρα που έφερε στον κόσμο το υγιές αγοράκι της ήταν η πιο ευτυχισμένη και σημαντική μέρα στη ζωή τόσο της ίδιας, όσο και του συντρόφου της.

Οι πρώτες στιγμές ήταν μοναδικές. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. Η Ελένη Μενεγάκη μου ευχήθηκε να είμαι καλά και να το χαρώ. Πριν γεννήσω τη ρώταγα διάφορα, τη ρώταγα πολλά, έχει τεράστια εμπειρία 

Ο σύζυγός της, Νίκος Ισηγόνης, είχε αναφέρει με τη σειρά του “όσοι δεν το έχουν ζήσει τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το ζήσουν, είναι ότι καλύτερο”.

Διάβασε αναλυτικά τι είχε σηλώσει:

Μαντώ Γαστεράτου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του μωρού της

Photos: Instagram/ madogasteratou

Το άρθρο Μαντώ Γαστεράτου: Ποζάρει με τα εσώρουχα 20 μέρες μετά τη γέννα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα