Όλα όσα θες να ξέρεις πριν την πρεμιέρα του MasterChef!

17:31 26/1/2020 - Πηγή: iPop

Η πρεμιέρα του MasterChef 4 πλησιάζει. Λίγες ώρες απομένουν ακόμη για να δούμε και πάλι στις οθόνες τον αγαπημένο διαγωνισμό μαγειρικής του τηλεοπτικού κοινού. 

Πολλοί είναι αυτοί που ανυπομονούν για την πρεμιέρα του MasterChef 4, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στις 21:00. Ο διαγωνισμός θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00. Ωστόσο, όταν επιλεχθούν οι διαγωνιζόμενοι που θα μπουν στο σπίτι, υπάρχει περίπτωση το κανάλι να αυξήσει τις μέρες προβολής.

Τι θα δούμε στην πρεμιέρα του MasterChef;

Την

πρώτη εβδομάδα προβολής θα παρακολουθήσουμε τις οντισιόν, ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη. Οι κριτές, Κοντιζάς, Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος, είναι πιο αυστηροί και έτοιμοι από ποτέ για να βρουν ανάμεσα σε πολλούς υποψήφιους τον επόμενο Έλληνα MasterChef, που θα τους συγκλονίσει με τα πιάτα του.

Φέτος, πιο πολύ από κάθε άλλη χρονιά, έχει εντυπωσιάσει τους κριτές το υψηλό επίπεδο μαγειρικής των υποψηφίων, γεγονός που ανάγκασε την παραγωγή να αναπροσαρμόσει τις δοκιμασίες. Τη μαύρη ποδιά του MasterChef φαίνεται ότι διεκδίκησαν πολλοί από την πρώτη κι όλας οντισιόν, ενώ ανάμεσα σ’ αυτούς συγκαταλέγονται νέοι και νέες και από το εξωτερικό. Οι κριτές, μάλιστα, μιλούν για µια δύσκολη αναµέτρηση µε πολύ δυνατούς παίκτες.

Τα γυρίσματα του τέταρτου κύκλου του διαγωνισμού μαγειρικής έχουν ξεκινήσει από τα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου και ήδη έχουν γίνει περισσότερες από πέντε αποχωρήσεις.

Δίπλα στους παίκτες θα βρίσκονται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Γιάννης Αποστολάκης, που θα τους εξασφαλίζει πρόσβαση στις κουζίνες, θα τους φέρνει σε επαφή με τους ιδιοκτήτες και πολλούς κορυφαίους σεφ, ενώ θα προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις, πληροφορίες και tips προς τους μελλοντικούς MasterChef, αλλά και ο έµπειρος σεφ Θοδωρής Παπανικολάου, που θα είναι ο Food Stylist & Coach των υποψήφιων MasterChef και θα τους προσφέρει γνώση και εμπειρία για μια πρωτότυπη παρουσίαση των πιάτων. Ο έμπειρος Νίκος Θωμάς θα είναι ο Food and Beverage Manager στο MasterChef 4 ή αλλιώς ο άνθρωπος, που θα επινοεί τις συνταγές στις δοκιμασίες των υποψηφίων και θα έχει τον απόλυτο έλεγχο του pantry, δηλαδή της αποθήκης τροφίμων.

Σίγουρα θα γελάσεις κι εσύ με τα ευτράπελα και τις αστείες στιγμές των γυρισμάτων του trailer του MasterChef 4!

Κατά τη διάρκεια των οντισιόν, οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης,
Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είδαν πολλούς διαγωνιζόμενους, γεύτηκαν πολλά πιάτα, απογοητεύθηκαν, αλλά και γοητεύθηκαν από τις δημιουργίες μερικών. Αναμένεται να δούμε και στις οθόνες μας όλα όσα έζησαν και γεύτηκαν!

View this post on Instagram

Κάνατε πολλή υπομονή, το ξέρουμε. Σε 1 ημέρα όμως ξεκινάμε! Το #MasterChefGR κάνει αύριο στις 21:00 μεγάλη πρεμιέρα στο @starchanneltv! Ποιοι θα πάρουν το εισιτήριο για το bootcamp; #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on Jan 26, 2020 at 1:57am PST

Διάβασε ακόμα:

Η πρεμιέρα του MasterChef πλησιάζει! Τι θα δούμε φέτος;

Το άρθρο Όλα όσα θες να ξέρεις πριν την πρεμιέρα του MasterChef! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα