Μαντώ Γαστεράτου: Γυμνάζεται αγκαλιά με το μωράκι της (Video)

20:20 29/4/2020 - Πηγή: iPop

Γυμναστική κάνει αυτές τις μέρες της καραντίνας η Μαντώ Γαστεράτου με το μωρό της αγκαλιά, περνώντας όμορφα τον χρόνο μαζί του. 

Η Μαντώ Γαστεράτου προσπαθεί να επανέλθει στα κιλά της, αφού όπως είναι λογικό πήρε μερικά με την εγκυμοσύνη. Έτσι λοιπόν έχει εντάξει στο καθημερινό πρόγραμμά της τόσο τη γυμναστική όσο και την προσεγμένη διατροφή. Όμως, δεν κάνει μόνη της γυμναστική, αφού η Μαντώ Γαστεράτου με το μωρό της αγκαλιά κάνει κάθε μέρα μερικές ασκήσεις γυμναστικής.

Η απόδειξη; Εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τις ασκήσεις αυτές που κάνει, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα κι ένα σετ ασκήσεων με το μωράκι της αγκαλιά.

Τι ήταν οι ασκήσεις που δείξαμε; Επειδή το μωράκι πρέπει να το έχουμε συνέχεια στην αγκαλιά μας για να μην αισθάνεται κι αυτό απαρηγόρητο, μπορούμε να κάνουμε κάποιες απλές ασκήσεις για ένα δεκαλεπτάκι κάθε μέρα. Ένα απλό πρόγραμμα, για να το κάνουμε και αυτό να περνάει πολύ όμορφα. Πάντα έχουμε το προσωπάκι του σε επαφή και βλέπουμε ο ένας τον άλλον. Όταν είσαι 24 ώρες το 24ωρο πάνω από μια κούνια, θέλεις να κάνεις και κάτι άλλο. Αν το συνδυάσουμε μάλιστα αυτό το προγραμματάκι με μια χαλαρή βολτούλα με το καροτσάκι πριν, έχουμε κάνει και την προθέρμανσή μας 

Ο γιος της είναι μόλις τεσσάρων μηνών και η Μαντώ φαίνεται να απολαμβάνει τις καθημερινές ασκήσεις γυμναστικής μαζί του. Φυσικά στην προσπάθειά της να χάσει τα κιλά που πήρε από την εγκυμοσύνη, η Μαντώ Γαστεράτου κάνει προσεγμένη διατροφή, αποφεύγοντας τη ζάχαρη. Όπως είπε μάλιστα τον πρώτο μήνα έχασε αρκετά κιλά με αυτόν τον τρόπο.

Να θυμίσουμε πως η Μαντώ έγινε μανούλα στις αρχές του χρόνου, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη. Η ίδια, βγαίνοντας από το μαιευτήριο, είχε δηλώσει η ημέρα που έφερε στον κόσμο το υγιές αγοράκι της ήταν η πιο ευτυχισμένη και σημαντική μέρα στη ζωή τόσο της ίδιας, όσο και του συντρόφου της.

Μαντώ Γαστεράτου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του μωρού της. 

Διάβασε ακόμα:

Μαντώ Γαστεράτου: Ποζάρει με τα εσώρουχα 20 μέρες μετά τη γέννα

Photo: Instagram/ madogasteratou

Το άρθρο Μαντώ Γαστεράτου: Γυμνάζεται αγκαλιά με το μωράκι της (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα