Μανικιούρ στο σπίτι: Σου προτείνουμε τα τελευταία trends

19:20 15/2/2021 - Πηγή: iPop

Για μία ακόμα φορά, υπηρεσίες όπως το μανικιούρ θα εφαρμοστούν στο σπίτι. Θα μας λείψει το pampering των επαγγελματικών χώρων περιποιήσης. Μέχρι να γυρίσουμε, ξανά, σε αυτούς είναι ευκαιρία για practice στο σπίτι. Θέλοντας να σου δώσουμε το μέγιστο ποσοστό έμπνευσης μιλήσαμε με την ιδιοκτήτρια του Nailed it, Ναταλία Αρσενικού, και μας αποκάλυψε όλα τα τελευταία nail trends για το 2021.

Αν πρέπει να ορίσουμε το νικητή της σεζόν, τότε αυτός είναι το nail art.

Παρακάτω θα βρεις προτάσεις nail art που είναι εφικτό να δημιουργηθούν από εσένα την ίδια. Μη ξεχνάς το μανικιούρ στο σπίτι λειτουργεί και ως αγχολυτικό.

Διαφορετικές υφές

Όλες αγαπάμε τα λαμπερά βερνίκια νυχιών, όμως, ήρθε η στιγμή για διαφορετικές προσεγγίσεις. Η ματ υφή που τόσο αγαπάμε στα χείλη μας φλερτάρει και με τα νύχια μας και όπως, βλέπεις το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ κομψό.

Credits: Nailed it

Για τις λάτρεις της λάμψης, τα top coat με glitter είναι μία επιλογή. Εναλλακτικά, όταν βρεθείς στο Nailed it, δοκίμασε την τεχνική με τον μαγνήτη. Στα νύχια εφαρμόζεται ένα βερνίκι νυχιών με ρινίσματα σιδήρου και ο μαγνήτης τα έλκει δημιουργώντας ένα τρισδιάστατο λαμπερό εφέ.

Credits: Nailed it Αποχρώσεις για επιτυχημένο μανικιούρ στο σπίτι

Κλασική χρωματική αξία, το φλογερό κόκκινο. Φέτος, ιδιαίτερα δημοφιλές είναι το κόκκινο με πορτοκαλί υποτόνους. Φωτεινό και θηλυκό είναι ιδιαίτερα κολακευτικό στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

Credits: Nailed it

Αν αγαπάς το nude, η ημιδιάφανη εκδοχή του είναι το next best thing. Sheer αποχρώσεις που είναι εύκολα διαχειρίσιμες για το μανικιούρ στο σπίτι.

Credits: Nailed it

Με girly διάθεση ανακάλυψε τη δυναμική των pastel. Ταιριάζουν πολύ στο οβάλ σχήμα νυχιών. Διακριτικά μπορούν να τα επιλέξουν και γυναίκες που εργάζονται με αυστηρό dress code ακόμα και από το σπίτι.

Credits: Nailed it

Όσες μένουν χρόνια, τώρα, πιστές στο μαύρο ήρθε η εναλλακτική του μπλε. Σκούρο αρκετά, αλλά πιο ενδιαφέρον από το πολυφορεμένο μαύρο. «Παντρεύεται» υπέροχα με τα casual outfits της καραντίνας.

Credits: Nailed it Nail art για μανικιούρ στο σπίτι

Θα είμαστε επιεικείς μαζί σου και θα κατανοήσουμε ότι το nail art απαιτεί ιδιαίτερες δεξιότητες. Δεν θα σε παιδέψουμε, αλλά θα πυροδοτήσουμε τη δημιουργικότητα σου. Πιάσε πινέλα και ας ξεκινήσουμε:

Το γαλλικό μανικιούρ είναι η πιο δημοφιλής και all time classic εκδοχή του nail art. Στην παρακάτω φωτογραφία θα ανακαλύψεις μία εναλλακτική του γαλλικού μανικιούρ. Η εκτέλεση της είναι πιο εύκολη μίας και το κομμάτι της επιφάνειας που τέμνονται οι γραμμές είναι πιο μεγάλο. Χρειάζεσαι ένα πινελάκι με λεπτή μύτη για επιτύχεις το λεπτό πάχος της γραμμής.

Credits: Nailed it

Δεύτερο και πολύ δημοφιλές nail art αυτή τη στιγμή, το Psychedelic σχέδιο των 70ς. Αρκετά εύκολο, μιας και σου δίνει ελευθερία κινήσεων να δημιουργήσεις τα καμπυλωτά σχέδια που επιθυμείς. Βασική λεπτομέρεια να διατηρηθεί η βάση σε nude αποχρώσεις.

Credits: Nailed it

Ποιο σχέδιο θα δοκιμάσεις;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μανικιούρ στο σπίτι: Σου προτείνουμε τα τελευταία trends εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα