Μαλακάσα: Πρόσφυγες εγκαταλείπουν το κέντρο φιλοξενίας αναζητώντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης εν όψει του χιονιά

13:51 29/12/2016 - Πηγή: iPop

Εν όψει της κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα τα τελευταία 24ωρα οι συνθήκες γίνονται ολοένα και δυσκολότερες, ειδικά για τους πρόσφυγες που βρίσκονται στους κατακλυσμούς. Συγκεκριμένα, στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων της Μαλακάσας, οι πρόσφυγες μαζεύουν τα πράγματα τους και απομακρύνονται, αναζητώντας καταφύγιο τις δύσκολες ώρες επέλασης του χιονιά.

Το πρωί της Πέμπτης οι πρόσφυγες που φιλοξενούνταν στο κέντρο της Μαλακάσας σε μια προσπάθεια να βρουν ένα καλύτερο μέρος για να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες κρύες μέρες του χειμώνα, αναγκάστηκαν

τα μαζέψουν όσα πράγματα είχαν και να βγουν στους δρόμους που έχουν καλυφθεί από το χιόνι, προκειμένου να βρουν είναι πιο ζεστό μέρος να μείνουν.

Τα προβλήματα του Κέντρου:

Τον τελευταίο καιρό πολλά ήταν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι πρόσφυγες στο κέντρο, ενώ αρκετές ήταν και οι καταγγελίες που έγιναν, προκειμένου να δοθεί λύση. Ανάμεσα στα προβλήματα ήταν αυτά της ανύπαρκτης θέρμανσης, με αποτέλεσμα οι πρόσφυγες να υποφέρουν από το κρύο. Για να μπορέσουν να ξεφύγουν από αυτήν την κατάσταση, εγκατέλειψαν το κέντρο με την ελπίδα να βρουν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης εν όψει του χειμώνα.

Διαβάστε επίσης:

Ξεκινά η μεταφορά των προσφύγων εν αναμονή του χειμώνα

Photo: Transit TV

The post Μαλακάσα: Πρόσφυγες εγκαταλείπουν το κέντρο φιλοξενίας αναζητώντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης εν όψει του χιονιά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα