Λιωμένο τυρί brie στον φούρνο με ρόδι και φιστίκια Αιγίνης

13:30 30/11/2019 - Πηγή: iPop

Λιωμένο τυρί brie στον φούρνο με ρόδι και φιστίκια Αιγίνης για το γιορτινό τραπέζι ή και όχι. Ένα ορεκτικό που μπορείς να σερβίρεις τον Χειμώνα και να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου χωρίς ιδιαίτερο κόπο!

Τι χρειάζεσαι για να περάσεις καλά; Καλή παρέα, καλό κρασί και μερικά ορεκτικά που μπορείς να ετοιμάσεις μέσα σε λίγα λεπτά σαν κι αυτή τη συνταγή που θα σου δείξουμε σήμερα. Απολαυστικό λιωμένο τυρί brie στον φούρνο με ρόδι και φιστίκια Αιγίνης, ιδανικό για να το σερβίρεις μέσα στις γιορτές ή ακόμη και στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Ένα παρεΐστικο ορεκτικό που θα λατρέψουν όλοι!

Τι θα χρειαστείς για το τυρί brie στον φούρνο;Έναν τροχό τυριού brie (απ’ το ψυγείο)¼ φλιτζάνι ρόδι2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένα φιστίκια ΑιγίνηςΔενδρολίβανο για τη γαρνιτούραΜέλι για τη γαρνιτούραΝιφάδες θαλασσινού αλατιού (προαιρετικά)Ψημένη μπαγκέτα ή κρακεράκια για το σερβίρισμαΠώς θα φτιάξεις το brie με ρόδι και φιστίκια Αιγίνης;Συνταγή:Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου. Τοποθετούμε μια λαδόκολλα στο ταψί που θα χρησιμοποιήσουμε.Τοποθετούμε το brie πάνω στη λαδόκολλα και το ψήνουμε για περίπου 8 λεπτά ή μέχρι να λιώσει στο κέντρο του.Αφαιρούμε το τυρί απ’ τον φούρνο και ρίχνουμε από πάνω το ρόδι, τα φιστίκια Αιγίνης, το ψιλοκομμένο δεντρολίβανο και μια γενναιόδωρη κουταλιά με μέλι. Προαιρετικά προσθέτουμε και τις νιφάδες θαλασσινού αλατιού.Σερβίρουμε το λιωμένο τυρί brie με ψημένες φέτες μπαγκέτας, πίτες ή κρακεράκια.Δες κι αυτό:

Ρολάκια τυριού έτοιμα μέσα σε 5 λεπτά! | Video

Photo: loveandlemons.com

Το άρθρο Λιωμένο τυρί brie στον φούρνο με ρόδι και φιστίκια Αιγίνης εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα