Πότε κλείνουν τα σχολεία για Χριστούγεννα;

10:09 30/11/2019 - Πηγή: iPop

Μικροί και μεγάλοι ανυπομονούν για τις διακοπές των Χριστουγέννων και την αγαπημένη μας γιορτή. Πότε κλείνουν τα σχολεία για τα Χριστούγεννα και πότε επιστρέφουν πίσω στα θρανία οι μαθητές;

Οι μαθητές σε όλες τις ηλικίες και σε οποιαδήποτε τάξη ανυπομονούν να χτυπήσει το τελευταίο κουδούνι για να απολαύσουν τις διακοπές τους, να ξεκουραστούν και ίσως μερικοί να κάνουν

και μια επανάληψη.

Πότε κλείνουν τα σχολεία για Χριστούγεννα; Το τελευταίο κουδούνι θα χτυπήσει τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, οπότε και θα ξεκινήσει επίσημα η γιορτινή περίοδος για τα παιδιά, τους μαθητές όλης της χώρας.

Ουσιαστικά, οι διακοπές των Χριστουγέννων θα ξεκινήσουν στις 24 Δεκεμβρίου 2019 και θα διαρκέσουν έως τις 6 Ιανουαρίου 2020. Δύο εβδομάδες είναι αρκετές ώστε και τα παιδιά να ξεκουραστούν και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους.

Οι διακοπές ξεκινούν επίσημα από τις 24 Δεκεμβρίου και για τα παιδιά που πηγαίνουν σε δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς.

Η επιστροφή στα θρανία θα γίνει μετά και τον εορτασμό των Θεοφανείων στις 6 Ιανουαρίου. Δηλαδή, οι μαθητές σε όλη τη χώρα θα επιστρέψουν στα θρανία και τα καθήκοντά τους την Τρίτη 7 Ιανουαρίου. Σημειώνεται ότι το διδακτικό έτος για τους μαθητές χωρίζεται σε τρία τρίμηνα.

Το πρώτο τρίμηνο άρχισε στις 11 Σεπτεμβρίου και λήγει στις 10 Δεκεμβρίου, το δεύτερο τρίμηνο αρχίζει στις 11 Δεκεμβρίου και λήγει στις 10 Μαρτίου και το τρίτο τρίμηνο αρχίζει στις 11 Μαρτίου και λήγει στις 15 Ιουνίου.

Μέχρι τότε μένουν μερικές μέρες ακόμη… αλλά ο χρόνος κυλά σαν νερό. Και φροντίστε μαθητές και γονείς, μικροί και μεγάλοι να περάσετε αυτές τις μέρες με τους αγαπημένους σας και να ξεκουραστείτε όσο πιο πολύ μπορείτε! Να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και να επιστρέψετε πιο έτοιμοι, οργανωμένοι και υγιείς!

Κι αν θέλεις να μπεις στο mood…  δες τα παρακάτω videos:

Οι καλύτερες διαφημίσεις για τα Χριστούγεννα 2019 (μέχρι στιγμής) | Videos

Το άρθρο Πότε κλείνουν τα σχολεία για Χριστούγεννα; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα